6 Οκτωβρίου 2015

Διακλαδικο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για τις Ε.Δ και τα Σώματα Ασφαλείας...


Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για όλες τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας! Το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ είναι έτοιμο, έχει την απόλυτη στήριξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν εξωσωματική=====>>> Το σχέδιο είναι έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό, το επανέφεραν στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη,ο οποίος το ενέκρινε αμέσως όπως και ο Υ.ΕΘ.Α. Το Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης μπορεί να λειτουργήσει και να είναι οικονομικά βιώσιμο. Αυτό αναφέρεται στην μελέτη που έχει γίνει για τη λειτουργία του. 
Αυτή τη στιγμή όσες γυναίκες στρατιωτικοί ή γυναίκες που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, πληρώνουν το ελάχιστο 2.500 € για κάθε προσπάθεια που κάνουν να αποκτήσουν παιδί. Το ποσό επαναλαμβάνουμε είναι το ελάχιστο και είναι γνωστό ότι σπάνια πετυχαίνει η πρώτη εξωσωματική. Απ΄ αυτό το ποσό το προσωπικό παίρνει πίσω το πολύ 400 €! 
Ελπίζουμε ότι το σχέδιο θα προχωρήσει γρήγορα στη φάση υλοποίησης και δεν θα μπει “φρένο” από κάποιους ιδιώτες που πιθανόν να δουν “ανταγωνιστικά” το εγχείρημα. Έχει συμβεί με το 401 και την πρωτοποριακή μέθοδο που ακολουθεί στρατιωτικός ιατρός για αντιμετώπιση ανευρύσματος εγκεφάλου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι Καμμένος-Αποστολάκης δεν θα καμφθούν αν τελικά υπάρξουν αντιδράσεις. 
Θα είναι το πρώτο ουσιαστικό μέτρο που θα ληφθεί για το πρσωπικό μετά από τέσσερα χρόνια απόλυτης απραξίας σ΄ό,τι έχει να κάνει με το ανθρώπινο δυναμικό. ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.