18 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ε.Δ. & Σ.Α.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-11-2015...


Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, την 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 1500'=====>>> τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α), αποφάσισαν ομόφωνα, την κλιμάκωση του αγώνα και την ομόθυμη συμμετοχή μας σε Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ και Σ.Α, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, για να εκφράσουν με τον πλέον έντονο και ηχηρό τρόπο την αντίθεσή τους απέναντι στην κοροϊδία, στις απειλούμενες νέες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις και τις απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόζονται, οι οποίες υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της Πατρίδας μας. Ας αναλογισθούμε όλοι το μέγεθος της ευθύνης!!

9 σχόλια:

  1. ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕ 500=600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Ελα μαζί μαζί μας στη συγκέντρωση συνάδελφε για να το αποτρέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης!! Χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειναι δυνατον 500-600 ευρω.Για ονομα του Θεου.Προκειται για "αποκαλυπτικα" σεναρια,που δεν εχουν καμμια δικαιολογημενη,τουλαχιστον προς το παρον, βαση.ΟΧΙ.Ας μην απαγοητευομαστε.Οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας ισως να εχουν καποια αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι παντα η λυση.Η λυση η οι λυσεις ειναι αλλες.Πιο δραστικες,πιο νομικες,πιο αποτελεσματικες.Προπαντων ομως ειναι η λεγομενη "πολιτικη βουληση",η οποια εδω και 5 χρονια απουσιαζει απο την πατριδα μας.Απουσιαζουν ομως και τεινουν να εξαφανιστουν απο το λεξιλογιο κατα κυριο λογο των πολιτικων και οι λεξεις:ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΛΕΒΕΝΤΙΑ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ 55 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50 ΕΤΩΝ,,,,,,,,, ΜΕ 30 ΕΩΣ 35 / 35 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΕΙ 40 ΤΙ ΜΕΝΕΙ............... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο,πέραν των σεναρίων που ακούγονται!! Η κυβέρνηση δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά της...Αναμένουμε...
      Η αυριανή συγκέντρωση των Αθηνών πραγματοποιείται,για να προλάβουμε τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις σε βάρος μας...

      Διαγραφή
  5. Μα η αναπληρωση ειναι ηδη 55%.Η ηλικια στους ενστολους δεν προβλεπεται γιατι ως γνωστον ειναι ειδικο μισθολογιο.Οχι βεβαιως υψηλο οπως τα αλλλα ειδικα μισθολογια.Απλως ονομαστικε"ειδικο"λογω του ειδικου καθεστωτος.Εκει πατησαν και μας διελυσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Ακουμε και διαβαζουμε συνεχως το τελευταιο διαστημα για τον περιφημο "επανυπολογισμο" των συνταξεων με ποσοστο αναπληρωσης 55%.
    -Ο επανυπολογισμος θα γινει απο την ημερομηνια που καποιος απο την ενεργεια περασε στην συνταξη.(αρχικη ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ).
    -Οι δικες μας συνταξεις προ 5ετιας υπολογιζονταν με ποσοστο αναπληρωσης 80% και εκτοτε αυτο το ποσοστο βαινει μειουμενο.
    -Υπηρχαν βεβαιως συνταξεις με μεγαλυτερο ποσοστο αναπληρωσης.
    -Παιρνοντας ως παραδειγμα την δικη μου συνταξη,με μισθολογικο βαθμο ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΔ/ΝΤΗ,ΕΧ:60% και 35/35 εχουμε:
    Α)ΜΑΙΟΣ 2010 (Συνταξιοδοτικη Πραξη)
    2017€(80%):1.614,,08
    Β)ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 (πιθανη εφαρμογη του 55%)
    2017€(55%):1.109,35€
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Αυτο ακριβως το ποσο ισχυει σημερα.Δηλαδη το ποσοστο αναπληρωσης
    55% ισχυει ηδη σε εμας τους αποστρατους.
    Ειναι πλεον ξεκαθαρο για ποιον λογο τιθεται το θεμα του επανυπολογισμου των συνταξεων με ποσοστο αναπληρωσης 55%:Για να εξαφανιστουν οι μειωσεις των μνημονιακων Νομων,οπως αυτοι εμφανιζονται στο ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.Με αυτον τον τροπο οι κυβερνωντες θεωρουν πως θα φανει,( πλασματικα βεβαια) η πληρης συμμορφωση τους προς τις αποφασεις της Δικαιοσυνης.Η γνωμοδοτηση του ΣτΕ αφενος,ομως,κυρησει αντισυνταγματικες εκεινες τις μειωσεις,ιδιαιτερως του Ν.4093/2012 ,αλλα αφετερου ΚΑΙ καθε νεα μειωση που τυχον επιχειρηθει.
    Τιθεται λοιπον εκ νεου ζητημα αντισυνταγματικοτητας ακομη ΚΑΙ στην περιπτωση επιβολης ΗΛΙΚΙΑΚΟΥ ΟΡΙΟΥ,στους αποστρατους, αφου και σε αυτην την περιπτωση η αδικια εις βαρος μας θα ειναι παρουσα και διαρκης και η παραβιαση του Συνταγματος προφανης και επαναλαμβανομενη.
    Θα τα δουμε βεβαιως ολα αυτα με τον χρονο.Προς το παρον ας αγωνιστουμε,οπως μπορουμε.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο την συγκεντρωση η T.V.δεν εδειξε τιποτα.Το συνηθισμενο σεναριο.Σαν να μην συνεβη τιποτα.Ολοι εναντιον μας.Εναντιον των στρατιωτικων,αστυνομικων και γενικα των ενστολων.Εδω δεν υπολογιζουν τους εν ενεργεια και θα υπολογισουν εμας τους αποστρατους;

    Εχουν αλλους δικους τους,κολλητους.Καποιους συμπαθητικους διαννοουμενους,μορφωμενους,πολιτισμενους,δημοκρατες της κακιας ωρας,αντιμιλιταριστες,δημοκρατες με παχυλους μισθους.Αλλα ολα αυτα σε υπερθετικο βαθμο στο ΔΗΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.