.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

13 Νοεμβρίου 2015

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΑΘΗΝΑ,πλατεία Κλαυθμώνος,την 20 Νοεμβρίου 2015, ώρα 15.00΄...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

«ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ».

Τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων και της Οοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α), αποφάσισαν ομόφωνα, την κλιμάκωση του αγώνα και την ομόθυμη συμμετοχή μας σε Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ και Σ.Α, ======>>> την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.00΄ στην πλατεία Κλαυθμώνος, για να εκφράσουν με τον πλέον έντονο και ηχηρό τρόπο ότι: 
1).Κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για την ιδιαίτερα δυσμενή μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στα στελέχη μας, με τις δυσανάλογα, σε σχέση με άλλες κατηγορίες εργαζομένων περικοπές, με ρυθμίσεις αντισυνταγματικών νόμων (Ν.4093/2012), που αποτελούν την επιτομή της απαξίωσης και ευθείας προσβολής κατά του κύρους και της αξιοπρέπειάς τους, με την κατάταξή των Αποστράτων στις τελευταίες βαθμίδες των συνταξιοδοτικών παροχών. 
2).Είναι επικίνδυνη και μεθοδευμένη η επιδεικτική αγνόηση της πραγματικότητας, ότι οι Στρατιωτικοί και τα στελέχη των Σ.Α. είναι η χαμηλότερα, με τεράστια διαφορά, αμειβόμενοι, έναντι όλων των άλλων των κατηγοριών των ειδικών μισθολογίων, ότι είναι αυτοί που μάχονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν το αίμα τους για να προασπίσουν την Εθνική΄Αμυνα, τη νομιμότητα και το κράτος δικαίου. 
3).Είναι άδικη και αντίθετη σε κάθε έννοια δικαίου η ΔΙΠΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, που «επιφυλάχθηκε» μόνο για τους Αποστράτους, με το Ν.4093/2012, ήτοι μία λόγω μείωσης του Βασικού Μισθού του Ανθυπολοχαγού και μείωσης των συντελεστών των βαθμών (εναρμόνιση με τις αποδοχές των εν ενεργεία), με αναδρομικό χαρακτήρα και μία που αφορά όλους τους συνταξιούχους με περικοπές 5,10,15 έως 20%, κλιμακωτά, ανάλογα με τις αποδοχές ενός εκάστου)
4). Δημιουργεί έντονη ανησυχία η καθυστέρηση στην εφαρμογή των αποφάσεων του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Σ.τ.Ε. (2192/13-6-14 απόφαση της Ολομελείας, με την οποία ζήτησε την αναπροσαρμογή των μισθών των εν ενεργεία και ως επακόλουθο και των συνταξιοδοτικών πράξεων, στο ύψος της 31-07-2012), οι οποίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας για την Αντισυνταγματικότητα του Ν.4093/2012 και επιβάλλεται να εφαρμοσθούν άμεσα, στην ολότητά τους και όχι μερικώς, όπως έγινε με το Ν.4307/14. 
5). Αν και το Σ τ Ε με την ως άνω απόφασή του (2192/2014), έκρινε επίσης ότι και οποιαδήποτε άλλη μελλοντική μείωση των συντάξεων των Αποστράτων θα είναι αντισυνταγματική, εν τούτοις, αντίθετα με τις επιταγές της δικαιοσύνης και τις προσδοκίες, που καλλιέργησε η παρούσα Κυβέρνηση, πριν «αλέκτωρ λαλήσει», νέες περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις επιβλήθηκαν με το τρίτο μνημόνιο (Ιούλιος του 2015), ήτοι: 
(1).Με αύξηση της παρακράτησης, από 4% σε 6%( αρθρ.1 παρ. 31 Ν. 4334/15), υπέρ του Κλάδου Υγείας.
(2).Με την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, αναδρομικά από 01-01-15, που συνεπάγεται νέες περικοπές στις Επικουρικές συντάξεις.
(3).Με τις «ετερόκλητες» Ενοποιήσεις Ταμείων και την αναδρομική ένταξη ενός υγιούς Ταμείου του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στον «καιάδα» του Ε.Τ.Ε.Α., με συνεπακόλουθες νέες άμεσες μειώσεις και 
(4).Με τις νέες μειώσεις στους Τομείς Πρόνοιας. 
6).Ζητούμε τη διατήρηση της αυτοτέλειας των Επικουρικών Συντάξεων και καλούμε τους καθ΄ύλην αρμοδίους να αναλογισθούν την κρατούσα κατάσταση στα Ταμεία μας, μετά το ολέθριο PSI, την αλόγιστη ενσωμάτωση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α στο Ε.Τ.Ε.Α, για την οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι, καθώς και άλλες ασύμφορες για τα Ταμεία πολιτικές και με αίσθηση επείγοντος να θέσουν σε εφαρμογή σχέδιο εξυγίανσής τους. Ταυτόχρονα, προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να θιγούν τα υφιστάμενα ποσοστά αναπλήρωσης για τον καθορισμό των συντάξεών μας, καθώς και τα ηλικιακά κριτήρια, λόγω των ειδικών συνθηκών και ρυθμίσεων που διέπουν τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
7).Απαιτούμε άμεση αποκατάσταση των αδικιών με συγκεκριμένες ενέργειες και όχι αόριστη υποσχεσιολογία, που παραπέμπει στις καλένδες και άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της Δικαιοσύνης. Προειδοποιούμε όσους «απεργάζονται» και άλλα δυσμενή μέτρα, με νέες περικοπές, τη στιγμή που η απομείωση των συντάξεων ανήλθε στο 60%, ενώ αντίστοιχη είναι και η μείωση των επικουρικών, ότι θα μας βρουν απέναντι, γιατί έχει εξαντληθεί κάθε όριο ανοχής και υπομονής.  
8). Διαδηλώνουμε, ταυτόχρονα, την αντίθεσή μας με κάθε πολιτική που δεν συγκρούεται με το λαϊκισμό, το πελατειακό σύστημα, τις συντεχνίες και τα κατεστημένα συμφέροντα. Που δεν κηρύσσει ανένδοτο αγώνα κατά μεγαλύτερης Ελληνικής παθογένειας της φοροδιαφυγής και κάθε μορφής διαφθοράς, αδιαφάνειας και παρασιτισμού. Που προστατεύει τους ισχυρούς εις βάρος των αδυνάτων, που διατηρεί ακόμα προνόμια και ασυλίες. Που εθνικοποιεί τις ζημιές και ιδιωτικοποιεί τα κέρδη. 
9).Καταδικάζουμε την «επιλεκτική» πολιτική που μετακυλίει όλα τα βάρη στους μισθωτούς και συνταξιούχους, στα μεσαία και μικρά εισοδήματα, στους πλέον αδύναμους πολίτες, που υφίστανται τις οδυνηρές συνέπειες της κρίσης, αφήνοντας στο απυρόβλητο άλλες κατηγορίες και κυρίως αυτούς που έχουν την πρωταρχική ευθύνη για τη δημιουργία της. 
10).Δηλώνουμε ότι το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αποτελεί την κορωνίδα των προσπαθειών όλων έναντι οιασδήποτε επιβουλής και ότι όλα τα στελέχη στην ενέργεια και αποστρατεία, με αρραγή και αδιαίρετη ενότητα και ομοψυχία δεν θα υποστείλουν τη σημαία του αγώνα και θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι η Δικαιοσύνη να γίνει πράξη, γιατί πάνω από όλα θέλουν την Πατρίδα περήφανη μαζί με το λαό της. Κατάταξη των Αποστράτων στις τελευταίες βαθμίδες των συνταξιοδοτικών παροχών. 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ! 
Το Δ.Σ, καλεί όλους τους Συνδέσμους, αλλά και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να στηρίξουν ενεργά με όλες τους τις δυνάμεις τις συλλογικές μας προσπάθειες και να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, εκφράζοντας την οργή, αγανάκτηση και αντίστασή τους, απέναντι στην κοροϊδία, στις απειλούμενες νέες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις και τις απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόζονται, οι οποίες υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της Πατρίδας μας. Ας αναλογισθούμε όλοι το μέγεθος της ευθύνης μας!...

2 σχόλια:

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eυχαριστούμε συνάδελφε. Ραντεβού στην Αθήνα...

   Διαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.