23 Νοεμβρίου 2015

Πρατήριο ΕΛ. ΑΣ...

Ένα Βίντεο που παρουσιάζει το Πρατήριο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λεωφόρο Συγγρού 288 και Μυκηνών στην Αθήνα, δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο. Ένα πολυκατάστημα όπου οι ένστολοι μπορούν να κάνουν τις αγορές τους για τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων>>>> 

2 σχόλια:

  1. κ.Αποστολε.Περαν των φαρμακειων και πρατηριων της ΕΛΑΣ,θα μπορουσατε να μας πληροφορησετε εαν,με την ταυτοτητα του αποστρατου της ΕΛΑΣ,εχουμε (εμεις και τα μελη της οικογενειας)προσβαση σε αναλογα φαρμακεια και πρατηρια του Στρατου,αλλα και σε Νοσοκομεια;Ποια ειναι αυτα;Επισης ολα αυτα ανηκουν στο Μ.Τ.Σ.στο οποιο ημαστε κι εμεις μετοχοι;Θα σας παρακαλουσα να μου διευκρινησεται αν και σε ποια εχουμε νομιμη προσβαση(εμεις οι ιδιοι και τα μελη οικογενειας μας).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε επί των ερωτημάτων σου σε ενημερώνω τα εξής:
      1).Στα στρατιωτικά φαρμακεία έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ οι προερχόμενοι από την. τ.Χωροφυλακή, με την επίδειξη της βεβαίωσης Αποδοχών του Μ.Τ.Σ.Οι προερχόμενοι από την τ.Α.Π.δεν έχουν αυτό το δικαίωμα.
      2).Στα στρατιωτικά Νοσοκομεία έχουν πρόσβαση όλοι ανεξαιρέτως οι Απόστρατοι,καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους,πλήν των τέκνων τους που έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους.Καταβάλλεται προσπάθεια να αρθεί αυτό εμπόδιο για τα τέκνα.
      3).Στα στρατιωτικά πρατήρια και τις Λέσχες η πρόσβαση γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας Αποοστράτου.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.