25 Νοεμβρίου 2015

Δωροέκθεση (Μπαζάρ) από τον Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σύλλογο Λάρισας "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ" ...Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος Λάρισας «Πορεία Αγάπης» ετοίμασε τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση (Μπαζάρ) στον χώρο των γραφείων της (Κωλέττη 5, πάροδος Ρούσβελτ, μετά το Χατζηγιάννειο Πνευματικό΄Ιδρυμα, Λάρισα,Τηλ.2410610319),που θα λάβει χώρα από 28 Νοεμβρίου (Σάββατο) έως και 06 Δεκεμβρίου (Κυριακή) και 10.00΄-14.00΄ και απόγευμα  18.00΄- 21.00΄.  
Παρακαλούμε πολύ, ενημερώστε γνωστούς και φίλους του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στους επισκέπτες της δωροέκθεσης θα γίνεται σχετική ενημέρωση για το έργο και την βοήθειά της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ προς την Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Αφρικής και του κόσμου γενικότερα. Εξ ίσου βαρύτιμη και ευεργετική –πέραν της παρουσίας των μελών και φίλων της Ορθοδόξου Ιεραποστολής,θεωρείται και η οποιαδήποτε προσφορά τους σε χορηγίες (είδη σπιτιού – δώρα Χριστουγεννιάτικα και άλλα– βιβλία - γλυκίσματα και ποτά – τρόφιμα συσκευασμένα ,εικόνες κ.ά. χρήσιμα για τον επισκέπτη της δωροέκθεσης). 
Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική και στον κόσμο γενικότερα, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής μας, πρέπει να συνεχίσει το έργο της για την δόξα και αγάπη του Αγίου Τριαδικού Θεού.

                                                       Εκ της Πορείας Αγάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.