1 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση Προέδρων Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ. και Ε.Α.Α.Α. Λάρισας,με τον ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημήτριο Βίτσα...
Συναντήθηκαν σήμερα (01-12-2015) οι Πρόεδροι της Ε.Α.Α.Σ.& Ε.Α.Α.Α/Παραρτημάτων Λάρισας, Αντ/γος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης και Σμ/γος ε.α. Κων/νος Λιούτας,  με τον ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α. κ. Δημήτριο Βίτσα και συζήτησαν θέματα ενδιαφέροντος των Αποστράτων. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις συντάξεις και τα Μετοχικά Ταμεία. Επισημάνθηκε ότι οι οικονομικές αντοχές των Αποστράτων έχουν εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό, με την αδυναμία εκπλήρωσης βασικών υποχρεώσεων να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Ο κ. Βίτσας είπε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να παραμείνουν οι συντάξεις στα ίδια σημερινά επίπεδα, λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. 

Για τα μετοχικά Ταμεία ανέφερε ότι θα πρέπει το νομικό καθεστώς να παραμείνει ως έχει καθώς,όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και δεν επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Ο ΑΝΥΕΘΑ δεσμεύτηκε επίσης ότι η πολιτική ηγεσία του Υ.ΕΘ.Α. θα βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους φορείς των Αποστράτων για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.