18 Φεβρουαρίου 2016

Για PIHSING (Ηλεκτρονικό ψάρεμα) κατηγορήθηκε-αναφέρθηκε το ιστολόγιο του Συνδέσμου μας!!



Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι το ..."μαύρο" που έπεσε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας για έξι (6) και πλέον ώρες, οφείλεται στην αναφορά που υπέβαλαν κάποιοι φίλοι-ανταγωνιστές (;) στην google ότι προβαίνουμε σε Ηλεκτρονικό ψάρεμα (Pihsing)!!! 

Για όσους δεν γνωρίζουν το pishing είναι τα κακόβουλα ηλεκτρονικά μηνύματα σε e-mail, ιστοσελίδες,τηλεφωνικές κλήσεις κ.λ.π.τρίτων, με σκοπό την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων για να χρησιμοποιηθούν για παράνομο σκοπό. 

Γι΄αυτό λοιπόν κατηγορηθήκαμε!!' Αν είναι δυνατόν!! Δεν νομίζουμε ότι κατά το χρονικό διάστημα λειτουργίας της ιστοσελίδας να έχουμε θίξει κάποιον,να σπιλώσαμε υπολήψεις ή να λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά,ούτως ώστε ορισμένοι να προβούν σ΄αυτή την πράξη!!! 
Υπόψη ότι η  google ύστερα από (5) αναφορές που γίνονται, είναι υποχρεωμένη να κατεβάσει την αναφερόμενη ιστοσελίδα,να καταργήσει e-mail κ.λ.π.
Εν πάση περιπτώσει το προσπερνούμε και τους παραδίδουμε στην κρίση όλων...

Ευτυχώς,ύστερα από αίτημά μας η google επανεξέτασε το θέμα και επανέφερε την ιστοσελίδα μας σε κανονική λειτουργία.

Η απάντηση της google έχει ως εξής: "Γεια σας, Το ιστολόγιό σας στη διεύθυνση http://saealarisas.blogspot.com/ έχει υποβληθεί σε έλεγχο και έχει επιβεβαιωθεί ότι παραβαίνει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών για: PHISHING. Σύμφωνα με αυτούς τους όρους, έχουμε καταργήσει το ιστολόγιο και η διεύθυνση URL δεν είναι πλέον προσβάσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τις παρακάτω πηγές: Όροι Παροχής Υπηρεσιών: https://www.blogger.com/go/terms Πολιτική Περιεχομένου του Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy -Η Ομάδα του Blogger"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.