15 Απριλίου 2016

Ευχάριστα νέα για τα ΕΦΑΠΑΞ των Αστυνομικών...



Εκ νέου συνεδριάζει στο ΤΕΑΠΑΣΑ η αρμόδια Επιτροπή για τον καθορισμό της ρήτρας του αξιόμαχου, με σκοπό τη διαμόρφωση των ΕΦΑΠΑΞ, που θα χορηγηθούν στους Αστυνομικούς. 

Κατά πληροφορίες,που δεν επιδέχονται αμφσβήτησης, τα μέλη της Επιτροπής συμφωνούν στην έγκριση ρήτρας, ούτως ώστε να χορηγηθεί ένα μεγάλο μέρος από τα αποθεματικά του Ταμείου και να ενισχυθούν τα ΕΦΑΠΑΞ των Αστυνομικών.

Επίσης αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει και η χορήγησή τους!!

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ!!!!ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ !!!!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΙ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ !!!ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΜΟΜΕΡΑΝΤΟΥΜ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2020!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.