20 Απριλίου 2016

Tο πλήρες Aσφαλιστικό – Φορολογικό Νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή-΄Ολες οι κλίμακες...



- Αλλάζει ο τρόπος φορολόγησης για τα μπλοκάκια 
- Νέοι συντελεστές φορολόγησης για τα ενοίκια.
- Νέα κλίμακα της Εισφοράς Αλληλεγγύης 

Αναδρομική από 01/01/2016 θα είναι η φορολόγηση για μισθούς και συντάξεις. Η κυβέρνηση δημοσιοποίησε τις νέες φορολογικές κλίμακες, τον τρόπο φορολόγησης του εισοδήματος και όταν εκτός από μισθωτές υπηρεσίες υπάρχει και εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα.  

Επίσης, ανακοινώθηκε η αύξηση του φορολογικού συντελεστή των μερισμάτων, οι νέοι αυξημένοι συντελεστές φορολόγησης των ενοικίων αλλά και η νέα κλίμακα της Εισφοράς Αλληλεγγύης.ΠΗΓΗ:



3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!!!!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!!!! ΑΠΟ 1/1/2017 Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑ 3 ΕΤΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΡΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 !!!! ΑΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060!!!! ΑΡΑ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ!!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστολε με την συνταξη του Μαιου στις 22 γιατι δεν εβαλαν το μεετοχικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε το Μ.Τ.Σ.και το ΤΕΑΠΑΣΑ θα καατεθούν την προτελευταία εργάσιμη ημέρα,όπως γίνονταν και πρίν,δλδ 28/4.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.