14 Ιουνίου 2016

ΛΗΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ (Π.Ο.Α.Σ.Α.)...



΄Εληξαν με επιτυχία την Κυριακή (12-06-2016) οι εργασίες του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας  (Π.Ο.Α.Σ.Α), που πραγματοποιήθηκαν την 11 & 12-06-2016 στην Στενή-Ευβοίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ομώνυμου ξενοδοχείου.

Ακολουθεί σε video η ανάλυση του Νέου Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου (4387/2016,Φ.Ε.Κ.τ.Α΄85/12-05-2016) από τον Α΄Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, Αντ/γο ε.α. και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριο.


Ακολουθεί στο κατωτέρω video η Δευτερολογία-Διευκρινήσεις για το Νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο από τον Α΄Αντιπροέδρο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριο.



Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α,ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος,εκθέτει τα πεπραγμένα του Δ.Σ.της Ομοσπονδίας.


Διαβάστε κατωτέρω στο σχετικό Ψήφισμαπου εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από τους Συνέδρους.



ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ: ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,ΜΈΛΟΣ.

ΔΕΞΙΑ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΖΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΔΙΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ,ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΣΙΒΙΚΗΣ.

ΤΑ Δ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ,ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.