30 Ιουνίου 2016

Διευκρινήσεις του Μ.Τ.Σ. επί του Μερίσματος 7ης περιόδου 2016 (Ιούλιος) ...



Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει ότι λόγω προβλήματος στο λογισμικό του (download ενός αρχείου DCT) παρατηρήθηκε ότι σε μερίδα των μερισματούχων του, πιστώθηκε ποσό μικρότερο του δικαιούμενου. 

Η επί έλλατον διαφορά, που δεν οφείλεται σε μείωση της τιμής μεριδίου του μερίσματος θα αποδοθεί στους δικαιούχους άμεσα, μετά την άρση της ανωτέρω δυσλειτουργίας. 

Επισημαίνεται ότι η τιμή μεριδίου εξακολουθεί να παραμένει στο ύψος που ισχύει από 01 Ιανουαρ 2014.

7 σχόλια:

  1. Το άμεσα για ποτέ προσδιοριζεται;
    Πολλές δυσλειτουργίες τώρα τελευταία........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμεσα συνάδελφε, άμεσα. Όλα άμεσα τα κόβουν και άμεσα μας τα παίρνουν. Για να δούμε και το καθυστερημένο ΤΕΑΠΑΣΑ την Δευτέρα μήπως έχει τίποτα άμεσες περικοπές, οι κακές οι γλώσσσες αυτά λένε. Θέλουν άμεσα κυνήγημα. Όταν συνέλθουμε απο τον λήθαργο ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι. Όταν ξυπνήσουμε δηλαδή. Τότε όμως θα είναι αργά. Οι μειώσεις θα συνεχίζονται μέχρι τελευταίας ρανίδος. Είναι ο όρκος αυτός των "άξιων ελληναράδων πολιτικών μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο συνάδελφε.
      Στο κόψιμο ανταποκρίνονται άμεσα.
      Στο να δώσουν έχουν δυσκολία.
      Αλλα και τέτοιο λάθος του λογισμικού όλων των Τραπεζών,την ίδια χρονική στιγμή δεν έχει ξαναγίνει,ετσι;!!!!
      Νομίζω όμως πώς ο Έλληνας δεν έχει αρχίσει να ξυπνάει,εχει ήδη ξυπνήσει για τα καλα και ή τιμωρία τους είναι θέμα χρονου.
      ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
      ΒΚ.

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφοι έρχονται δύσκολα χρόνια!!!
      Πλαισιώστε όλοι τις κατά τόπους Ενώσεις-Συνδέσμους Αποστράτων για να δείξουμε την δύναμή μας.Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε ν΄ανατρέψουμε ή περιορίσουμε τα δεινά που έρχονται!!!Δεν πρέπει στην συγκεκριμένη συγκυρία να ολογορούμε...Ας αφήσουμε στην άκρη την εσωστρέφεια,η οποία βολεύει την εκαστοτε εξουσία και ας οργανωθούμε...Ποτέ δεν είναι αργά και ας γίνει πράξη από αύριο κιόλας...

      Διαγραφή
  3. Συνάδελφε ΒΚ κατά την γνώμη μου είναι πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα όπως λέει και ο λαϊκός τίτλος. Την Ελλάδα άρχιζαν να την καταστρέφουν από την μεταπολίτευση έως σήμερα, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Όλοι ήταν στο κόλπο. Τα αποτελέσματα σήμερα δείχνουν την πραγματικότητα της κατάστασης. Όλοι αυτοί οι κύριοι πολιτικοί σήμερα ευρίσκονται με εκατομμύρια, όπως έχει αποδειχτεί από τις δηλώσεις τους, και από τα αδήλωτα που ξεχνούσαν να δηλώσουν.Ίσως να πήραν προίκες από τις γυναίκες τους. Υπηρετήσαμε 30-35 έτη μία μικρη παράβαση εάν κάναμε την πληρώναμε αμέσως από την υπηρεσία. Αυτοί εδώ κατασπατάλησαν και λήστεψαν τα πάντα αποδεδειγμένα. Πήγε κάποιος φυλακή; Ένας πήγε διότι ήταν εσωτερικη κομματική υπερηφάνεια (τζοχατζό). Οι υπόλοιποι που είναι; Δεν θα υπάρξει τιμωρία για κανέναν πολιτικό ή παραπολιτικό, διότι: κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Δύσκολα η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της. Την ξέσχισαν. Είμαστε στον πάτο. Και βέβαια κάνουν "λάθη" τα μηχανήματα και κόβουν συντάξεις και μερίσματα, διότι είναι όλοι τους ένα λάθος. Και από ένα λάθος έγιναν ταγοί του κράτους.
    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απεκατεσταθη το πρόβλημα στο download των τραπεζών;
    Γιατί δεν είδα κάτι στον λογαριασμό μου.
    Την Παρασκευή είπαν κάποιοι,αλλα έως χθες Δεύτερα δεν υπήρξε τίποτα.
    Τι download ήταν αυτο,και το περίεργο ήταν πως δυσλειτουργησε σε ολες τις τράπεζες ανεξαιρέτως.
    ΥΠΟΠΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.