16 Ιουλίου 2016

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...



Διαταγή εξέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος κ.ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, που αφορά την εν γένει συμπεριφορά του Αστυνομικού Προσωπικού προς τους Αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Για να διαβάστε ολόκληρη την Διαταγή,κάντε κλικ ΕΔΩ:

2 σχόλια:

  1. Ή απαξίωση των αποστράτων από μεγάλη μερίδα πολιτών,ισως ήταν και είναι αναμενόμενη.
    Αλλά ή απαξίωση από μέρους του μεγαλύτερου μέρους των εν ενεργεία συναδέλφων και μάλιστα νέων αστυνομικων είνα τραγικο και ενδεικτικο της παρακμής της κοινωνίας μας.
    Παρακμή των αξιών του Αστυνομικού.
    Πολλά τα παραδείγματα,στα οποία δεν θα ήθελα να αναφέρθω εκτενώς γιατί θα εκτιθονταν πολλοι.
    Ξέρετε,κ.Αποστολε,απο τότε που ή εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές έγινε τρόπος επαγγελματικης αποκαταστασης,μοιραία έγιναν αστυνομικοί άνθρωποι που δεν αγαπούσαν το Σώμα και δεν ενστερνίζονται τις αξίες του,η ταν επόμενο να έχουμε τέτοια κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Εχουμε έκπτωση αξιών σ΄όλους τομείς της κοινωνίας μας αγαπητέ συνάδελφε...Επόμενο ήτο να μην μείνει απέξω και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ...΄Εχουν εισαχθεί στην πατρίδα μας νέα ήθη,τα οποία αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα η Ελληνική κοινωνία, ως καινοφανείς, καινοτόμες και προοδευτικές ιδέες!!Τώρα εισπράττουμε τα αποτελέματα..Δεν φταίει το γεγονός που οι νέοι σήμερα βλέπουν την ΕΛ.ΑΣ.ως επαγγελματική αποκατάσταση... Αυτό εξάλλου πάντοτε συνέβαινε,ίσως στις ημέρες μας σε μεγαλύτερο βαθμό,αλλά το γεγονός ότι έχει διαλυθεί η παιδεία και υπάρχει μια οριζόντια ισοπέδωση των πάντων,στα πλαίσια πάντοτε της δήθεν ισότητας(;)...Η λέξη σεβασμός,αυτό το εξαίρετο ανθρώπινο συναίσθημα,που είναι ο δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας,έγινε πλέον άγνωστη λέξη,κυρίως στους νέους και ξεκινά πρωτίστως από το κύτταρο της κοινωνίας,την οικογένεια! Επομένως όσες διαταγές και άν εκδόσει ο εκάστοτε Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.ή οποιαδήποτε άλλη προϊστάμενη Αρχή προς τους υφισταμένους της,θα πέσει στο κενό...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.