21 Οκτωβρίου 2016

Επεξεργασία συμπληρωματικών ΦΥΛΛΩΝ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ περιόδου από 01-07-2011 έως 31-07-2012...


1).Ανακοινώνεται η αναπροσαρμογή του μερίσματος των Στρατιωτικών και Αστυνομικών που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης κατά το χρονικό διάστημα από 01-07-2011 έως 31-07-2012, κατόπιν επεξεργασίας των Φύλλων Διακοπής Μισθοδοσίας. Η αναπροσαρμογή αποφασίσθηκε με το αριθ. 25/7/12-10-2016 Πρακτικό του ΔΣ/ΜΤΣ,σύμφωνα με την αριθ. 137/2015 Γνωμοδότηση του ΝΣΚ/Ε΄Τμήμα την οποία αποδέχθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας με την αριθ. Φ.951/37/134254/Σ.2072/11 Ιουλ 2016 Απόφασή του.

2).Οι μερισματούχοι που αποχώρησαν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα πρέπει να υποβάλουν:
α. Αίτηση για ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του χορηγούμενου μερίσματος
β. Τροποποιητική Πράξη Συνταξιοδότησης από το Γ.Λ.Κράτους και
γ. Το Συμπληρωματικό Φύλλο Διακοπής Μισθοδοσίας (Φ.Δ.Μ).

3).Αποστολή στοιχείων προς:
Μετοχικό Ταμείο Στρατού/Δνση Παροχών/Τμήμα Απονομής Μερισμάτων
Κολοκοτρώνη 13, Τ.Κ. 105 62, Αθήνα. Τηλέφωνα:2111048288 και 2111048208.

Ταξίαρχος Ιωάννης Αζναουρίδης
Γενικός Διευθυντής

16 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας και που τα βρίσκουμε εμείς αυτά τα παραπάνω αν δεν είμαστε σε κάποιο σωματείο. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΧΑΡΤΙΑ////////////////ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε,τα ανωτέρω αιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα τηρεί στο αρχείο του,καθότι του έχουν αποσταλεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες κατά την διαδικασία της αποστρατείας του. Τώρα,όσον αφορά αν πρέπει κάποιος να είναι εγγεγραμμένος σε κάποιο Σύνδεσμο-΄Ενωση Αποστράτων, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός. Στο κάτω-κάτω το ποσό της συνδρομής είναι μηδαμηνό(20 € ετησίως),τα οφέλη όμως πολλά!

      Διαγραφή
  2. Η ισχύς εν τη ενώσει συνάδελφε κοιτα εδώ και τώρα να γραφτείς στον πλησιέστερο συνδεσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας συνάδελφοι .Το Συμπληρωματικό Φύλλο Διακοπής Μισθοδοσίας (Φ.Δ.Μ)ποιό είναι ? ημερομηνία αποστολής απο ποιά υπηρεσία κτλ κάποια βοήθεια και πως θα κρίνω αν χρειάζεται να στείλω τελικά τα χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε,τo Συμπληρωματικό Φύλλο Διακοπής Μισθοδοσίας αποστέλλεται από το Α.Ε.Α/Κλάδος Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρώπινου Δυναμικού/Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού,τηλ.2106916986,2106915740.Εάν συμπεριλαμβάνεσαι στην κατηγορία αυτών που αποχώρησαν από το Σώμα, λόγω συνταξιοδότησης, κατά το χρονικό διάστημα από 01-07-2011 έως 31-07-2012,τότε υποχρεούσαι να αποστείλεις το εν λόγω Φ.Δ.Μ.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου αλλά το τηλέφωνο δεν αφορά το θέμα μας πήρα άλλα 10 , θα ενημερώσω για το ακριβές νούμερο επικ/νίας και ονόμα υπεύθυνου ώστε να το δουν και άλλοι συνάδελφοι. Και αν εξαιρέσεις εσένα αγαπητέ αν και δεν γνωριζόμαστε οι περισσότεροι συνδικαλιστές αυτό που έκαναν άριστα ήταν με τα λεφτά απο την συνδρομή μας να πηγαίνουν σε ταβέρνες, ξενοδοχεία και να σκοτώνονται για τα εξτραδάκια. Άλλα δεν λέω και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε. Και μια χάρη για το έντυπο αιτήσεως, που θα αποστείλουμε με ευθύνη μας στο Γ.Λ.Κράτους, για την επιστροφή αναδρομικών κρατήσεων υπέρ Υγειονομικής περίθαλψης,άν γίνεται να το ανεβάσεις στην σελίδα σαυ ..........................και για μας που δεν ανήκουμε σε κάποιο σωματείο. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για την βοήθεια που λαμβάνω τακτικά απο εδώ.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ συνάδελφε,δεν επιθυμώ να πάρω θέση για την επιλήσμονα συμπεριφορά ορισμένων συνδικαλιστικών,καθότι ο καθείς κρίνεται από τα έργα και τις πράξεις του...Καλόν είναι να προωθούνται απ΄όλους μας οι καλύτεροι και όχι οι δημοσιοσχεσίτες και ιδιοτελείς! Παραίνεσή μου να εγγραφής σε κάποιον Σύνδεσμο-΄Ενωση Αποστράτων,διότι η ένωση όλων μας στην παρούσα συγκυρία είναι επιτακτική όσο ποτέ!
      Στείλε μου το e-mail σου για να σου αποστείλω την σχετική αίτηση.
      Δεν την αναρτώ στο blog για ευνόητους λόγους...

      Διαγραφή
    4. Το τηλ απονομής μερισμάτων μ.τ.σ ειναι 2103248320 π.α κομοτηνη

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ . ΤΟ ΜΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράψε μου το mail σου αγαπητέ συνάδελφε για να σου αποστείλω την σχετική αίτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. alefroso@hotmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΞΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ Η/Υ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
      ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ . ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙ. (alefroso@hotmail.com )

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι.Χάος και βλακεία για το τίποτα. Πού ακριβώς αναφέρει το ΜΤΣ ότι αφορά αυτούς που έχει αλλάξει ο μισθολογικός βαθμός τους απο την αποστρατεία .Γιατί σε επικ/νία με το ΜΤΣ 211048228 ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ενημερώθηκα ότι αν δεν έχει αλλάξει π.χ βγήκα με Αστυνόμου Β΄φαίνεται στο φύλλο διακοπής μισθοδοσίας δεν χρειάζεται να στείλεις τίποτα. Τι να επαναυπολογίσει το ταμείο.Πρέπει δηλαδή στην τροποποιητική αναπροσαρμογή της σύνταξης να είναι διαφορετικός βαθμός. ΣΩΣΤΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...............ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εξυπακούεται αγαπητέ συνάδελφε...Εφόσον κάποιος δεν έχει αλλάξει Μ.Β.δεν απαιτείται να αποστείλει διακαιογητικά,καθότι δεν μπορεί να γίνει αναπροσαρμογή του μερίσματός του.
      Ευθύνη βέβαια στην προκειμένη περίπτωση έχει το Μ.Τ.Σ.,γιατί έπρεπε να κάνει ανάλογη διευκρίνηση.΄Οπως είναι διατυπωμένη η ανακοίνωση φαίνεται να αφορά όλους όσους αποχώρησαν από το Σώμα το ανωτέρω χρονικό διάστημα...
      Καλά έκανες και επικοινώνησες πρώτα τηλ/κά πρίν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα.Τα σωστά τηλέφωνα στο ΜΤΣ/Δ-νση Παροχών είναι 2111048288 και 2111048208.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.