11 Οκτωβρίου 2016

Σε ένα Ταμείο τα Επικουρικά και τα Εφάπαξ



Εντολή για την απογραφή όλων των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων των εννέα (9) Ταμείων και κλάδων που εντάσσονται στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ), όπως μετονομάζεται το ΕΤΕΑ, με τον νόμο Κατρούγκαλου, δίνει ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Τ. Πετρόπουλος.

Με εγκύκλιο που εξέδωσε καλεί τις διοικήσεις του Ε.Τ.Ε.Α, του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, του ΤΑΠΙΤ, των Κλάδων Πρόνοιας του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, του ΤΑΥΤΕΚΩ (τράπεζες - κοινή ωφέλεια) και του ΕΤΑΑ (επιστήμονες), τα Ταμεία Πρόνοιας Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού και Κατωτέρων Πληρωμάτων, καθώς και του Ειδικού Λογαριασμού Πρόνοιας του προσωπικού του Ι.Κ.Α. να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία απογραφής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της συγχώνευσης (από την 1/1/2017) των ταμείων κύριας ασφάλισης στον Ε.Φ.Κ.Α.

2 σχόλια:

  1. Δάνειο προσφορά έχει μειωθεί σε ποσοστό
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον ενδιαφέρεται για οικονομική βοήθεια. Αυτό είναι ένα δάνειο, μεταξύ ατόμου με απλές συνθήκες και ειδικά για το γεγονός αυτό είναι κατασκευασμένα ορισμένες διατάξεις για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου είναι 2% και η αποπληρωμή γίνεται σε μηνιαία βάση, εάν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου. Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: lucastrid123@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παράκληση να γίνεται πιό σαφής,δίδοντάς μας ολοκληρωμένη εικόνα για την προσφορά σας. Η απάντησή σας να δοθει μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας(apoelaslar@gmail.com).

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.