.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

22 Νοεμβρίου 2016

Μισθολογικές Προαγωγές ΤΕΛΟΣ!Τέλος στα σενάρια, στις διαψεύσεις και στις διαρροές για το τι έχουν να περιμένουν οι στρατιωτικοί,εν ενεργεία και απόστρατοι.Τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά χειρότερα και δεν χρειάζεται κανένας να το πει. Είναι όλα γραμμένα στο Μνημόνιο Συνεννόησης και στο Μνημόνιο Οικονομικών και Χρηματοπιστωτικών Πολιτικών. 

 Σ΄ αυτά προβλέπεται η κατάργηση των Μισθολογικών Προαγωγών αλλά και το “τσεκούρωμα” των συντάξεων.
Δείτε τα αποσπάσματα:


ΠΗΓΗ:

7 σχόλια:

 1. Μα αυτά έχουν ήδη γίνει.
  Έτσι δεν είναι;
  Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά;
  Τα ανωτέρω είναι προφανώς μετάφραση εκ του αγγλικού κειμένου και αφορά την περίοδο των σαμαροβενιζέλων,δεν είναι πρόσφατα.Τα έχουμε υποστεί.
  Μήπως μπορεί να γίνει κάποια ανάλυση έστω και περιορισμένη στα ανωτέρω;
  Μήπως δηλ.μπορειτε να κάνετε μια μεταφραση της μεταφράσεως,ετσι ώστε να γίνουν κατανοητά και να βγουν στο φως τα κρυφά μυνηματα αυτής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδελφε,η κατάργηση των Μισθολογικών Προαγωγών θα ισχύσει για τους αποστρατευθέντες από το 2014 και εντεύθεν,όπως προβλέπεται από το Μνημόνο Νο 2.Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει γίνει εφαρμογή...Ανεπεβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ισχύσει σ' όλους...Κατά τα λοιπά συμφωνώ με το κατωτέρω σχόλιο του συναδέλφου...Και μετάφραση της ...μεταφράσεως δεν μπορεί να γίνει,καθότι άγνωσται αι βουλαί των Κυβερνώντων!!

   Διαγραφή
 2. Σήμερα δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά. Άλλα ανακοινώνουν το βράδυ καί άλλα γίνονται τι πρωΐ. Ποιός μπορεί να ερμηνεύσει τα ανερμήνευτα. Εργατολόγοι, οικονομολόγοι, λογιστές, κ.α. ερωτώμενοι περί οικονομικών θεμάτων σηκώνουν ψηλά τά χέρια. Άγνοια, και όλα υπό την συσκότιση. Έρχονται στό φώς αυτομάτως και τετελεσμένα.
  Υπομονή λοιπόν όταν θα εφαρμοστεί θα μάθουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χωρίς καμμία διάθεση ειρωνειας.
  Βεβαίως και μπορεί να ισχύσει για όλους.
  Βεβαιως και μπορεί να ισχύσει και ή μη καταβολή οποιασδήποτε σύνταξης στους ένστολους.
  Έτσι δεν είναι;
  Στο χερι τους είναι.
  Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο δημοσίευσης αποσπασματος του 2ου μνημονίου.
  Θέλω όμως να εκφράσω κάποιες σκεψεις-παρατηρησεις:
  1)Τι εννοούν όταν μιλάνε(γράφουν καλύτερα)για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ έως το 2014;
  Μάλλον εννοούν πως μέχρι το 2014 θα έπρεπε να ειχε καταργηθει.
  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ είναι οταν στην αποστρατεια,σου δίνουν τον αμέσως επόμενο μισθολογικό βαθμό;τι ακριβώς,τελος πάντων εννοούν;
  Μήπως εννοούν επί παραδείγματι:ότι ένας αστυφύλακας θα πρέπει να αμοίβεται ως αστυφυλακας για 40 χρόνια,δεν θα παίρνει δηλ.καμμια βαθμολογικη ή μισθολογική προαγωγη και τελικώς θα του δίνουν σύνταξη αστυφύλακα;
  Μα στις Ένοπλες Δυνάμεις ο Λοχίας μπορεί να φθάσει στην χειρότερη περίπτωση μέχρι του βαθμού του ΑΝΤ/ΡΧΗ!!!!,εν αντιθέσει με τον Αστυφύλακα που μπορεί να φθάσει το πολύ μέχρι τον βαθμό του ΑΝΘ/ΜΟΥ.
  ΔΗΛΑΔΗ:Έχουμε δύο νεους και ο μεν ένας γίνεται Αστυφύλακας ο δε δεύτερος Λοχίας.
  Με το πέρασμα 40 ετών,ο μεν πρώτος είναι ΑΝΘ/ΜΟΣ,ο δε δεύτερος ΑΝΤ/ΡΧΗΣ και βγαίνουν στην
  συνταξη μαζί.
  Είναι λογικό να παρει σύνταξη ο καθένας ανάλογη του βαθμού που κατέχει εκείνη την στιγμή;
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ.
  ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ:(ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ).
  Σύμφωνα τώρα με την β'κιτρινη υπογράμμιση (άρθρα 9 και 34 του Π.Δ.169/2007):από 1-1-2013 έχει γίνει ήδη οριζόντια περικοπή σε όλα τα ειδικά μισθολόγια.
  Προσέξτε:ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ και όχι ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ.
  Εδώ ακριβώς είναι το άδικο και το αισχρό των τότε κυβερνώντων.Κατέταξαν στα ειδικά μισθολόγια τους ένστολους των οποίων οι αποδοχές δεν έχουν καμμία σχέση με τις αποδοχές των υπολοίπων αμοιβομενων με αυτά.
  ΔΗΛΑΔΗ:ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 4.000€ ΚΟΨΕΙΣ 500€ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3.500€
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 1.800€ ΚΟΨΕΙΣ 500€ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1.300€.
  ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ.
  Στο κεφάλαιο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ,βλεπουμε πως τα μέτρα που περιγραφονται στις παραγράφους:1,2 και 3 ήδη έχουν ληφθεί.
  Όσον αφορά την 4η παράγραφο με την κίτρινη υπογράμμιση,βλεπουμε πως γίνεται λόγος για "μείωση αυξήσεων"στις συντάξεις και όχι για "μη ύπαρξη αυξήσεων"σ'αυτες.
  Παραθέτοντας λοιπόν τις σκέψεις μου,θα ήθελα εκ νέου να σας ζητήσω μετάφραση της μεταφράσεως.
  Συμφωνώ και εγώ με την συμφωνία σας στο αμέσως επόμενο σχόλιό του συναδέλφου,αλλα αυτό δεν μου λέει τίποτα γιατί δεν απαντά στις απορίες μου.
  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ κ.Αποστολε,αν είναι δυνατόν να ερμηνεύσεται την ανάρτηση σας,αλλα επιπροσθέτως θα ήθελα να μάθω σε τι ωφελεί η ανάσυρση σκελετών του 2ου μνημονίου,εκτος και εάν κάποια από αυτά που απαιτούσε δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί,οπότε ή υπενθύμιση σας ήταν επιβεβλημένη.
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ
  Β.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητε συνάδελφε Β.Κ.σχετικά με τα ερωτήματα-απορίες που παραθέτεις στο ανωτέρω στο σχόλιό σου,σε ενημερώνω ότι:
   1).Οι Μισθολογικές Προαγωγές προβλέπονται-σύμφωνα πάντοτε με το Μνημόνιο-να πάψουν να ισχύουν από το 2014 και εντεύθεν και όσοι αποστρατεύονται θα λαμβάνουν σύνταξη του κατεχομένου βαθμού(Δλδ ο Αστυφύλακας-Αρχιφύλακας τον αποστρατευτικό βαθμό του Ανθ/νόμου και οι Αξ/κοί με το επόμενο βαθμό της αποστρατείας τους).Το ίδιο θα ισχύσει και για τις Ε.Δ.
   2).Θα συμφωνήσω με την άποψή σου ότι κακώς ενέταξαν το προσωπικό των Ε.Δ. & Σ.Α. στα Ειδικά Μισθολόγια,διότι δεν έχουν καμιά σχέση με τους Διπλωμάτες,Γιατρούς,Δικαστικούς κ.λ.π.!!
   3).Η τέταρτη παράγραφος που αναφέρεται στην μείωση των αυξήσεων των συντάξεων εξ΄αιτίας της μη ισχύος των Μισθολογικών Προαγωγών,εννοεί ότι εφόσον δεν θα ισχύουν οι Μ.Π.δεν θα υπάρξουν και αυξήσεις στις συντάξεις (Αντίφαση-Λάθος διατύπωση κατά την άποψή μου).
   5).Το σχόλιο του Ανώνυμου συναδέλφου στις 23 Νοεμβρίου 2016 - 7:48 μ.μ. αντικατοπτρίζει την σημερινή πραγματικότητα σ΄όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας [...] Θολό τοπίο παντού!! και
   6).Ο σκοπός της ανάρτησης είναι απλά και μόνο η υπενθύμηση,διότι είναι νόμος που έχει ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και είναι άγνωστος ο λόγος που δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα!

   Διαγραφή
 4. Όποιος ζητάει ανάλυση των αναρτήσεων μπορεί κάλιστα να αποτανθεί στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες που μπορούν να τους δώσουν υπεύθυνα τις απαντήσεις, και στη συνέχεια να ενημερώνουν την απάντηση κι σε εμάς τους υπολοίπους για να μαθαίνουμε κι εμείς οι μη απαιτητικοί, διότι η σελίδα αυτή δεν είναι δημοσίου φορέως για να απαντά στις διάφορες ερωτήσεις-απαιτήσεις του καθενός.
  Την σελίδα αυτή την παρακολουθούμε μόνο για ενημέρωση (και ευχαριστούμεν τον διαχειριστή που καταβάλει καθε προσπάθεια για τον σκοπό αυτό και το κυριώτερο που έχουμε και το δικαίωμα ανωνύμως ή επωνύμως να γράφουμε και τα σχόλιά μας, τις παρατηρήσεις μας, πράγμα που δεν συμβαίνει σε άλλες ιστοσελίδες).
  Δηλαδή εάν το ξανακάνει ο διαχειριστής και δεν συμμορφωθεί και δεν ανταπτύξει και δεν αναλύσει το θέμα της ανάρτησης (δηλαδή να γράψει έκθεση ιδεών και να τον βαθμολογήσουμε με άριστα) λογικά θα πρέπει να του πάρουμε την απολογία του.
  [Δια τίναν λόγον εάν και σου έγινε σύστασις να προβαίνης εις αναλύσεις κλπ. κλπ. .... δεν συμμορφώθεις].
  Ανεπίτρεπτες απαιτήσεις.
  Αφήστε μας τουλάχιστον να έχουμε την οποιανδήποτε ενημέρωση περί του κλάδου μας και οι αναλύσεις στον αρμόδιο φορέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συνάδελφος είναι ο ανώνυμος της 27 Νοεμβριου 2016;
  Δεν πιστεύω.
  Εσένα πάλι τι σε πείραξε αυτόκλητε συνήγορε;
  Ή ενημέρωση θα ήταν πλήρης εαν θα υπήρχε και κάποια επεξήγηση,εστω και σε λιγες γραμμές.
  Οι λέξεις,οι φρασεις και το ύφος που χρησιμοποιείς:"καθένας","να πάρουμε την απολογία του",είναι ανεπίτρεπτα καθώς δείχνουν άνθρωπο (;) με σαφή συμπλέγματα κόμπλεξ,επίπλαστης σοβαρότητας και έλλειψης στοιχειώδους ικανότητας επικοινωνίας.
  Ο κ. Αποστολος,πιστεύω,δεν έχει ανάγκη τέτοιου ειδους συνηγόρων καθώς ή απάντησή του στο σχόλιο μου ήταν ή αρμόζουσα και δεν εμπεριείχε όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν εσένα.
  Θα ήθελα να σου απευθύνω όμως εκ νέου την ερώτηση,στο ίδιο ιταμό,απαράδεκτο και προσβλητικό υφος με το δικό σου,χωρις αυτό να αποτελεί ίδιον του χαρακτήρος μου:
  "Για ποιον λόγο έκανες αυτό το σχόλιο,ΡΕ απίστευτε ;"
  Β.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.