28 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ...



Την 24-11-2016,μετά από απόφαση του Δ.Σ.του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής & ΕΛ.ΑΣ. Ν.Λάρισας, μετέβησαν στα Φάρσαλα ο Αντιπρόεδρος ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος και ο Γενικός Γραμματέας ΖΑΧΟΣ Σωτήριος (του προέδρου του Δ.Σ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥ Θεοδώρου κωλυομένου), όπου και σε συγκέντρωση Αποστράτων Αστυνομικών που διαμένουν εκεί ανέπτυξαν τα σημεία του Ν.4387/2016, που αφορούν τα Σώματα Ασφαλείας και ΄Ενοπλες Δυνάμεις, τα οποία δημιουργούν νέα δεδομένα και δυσμενείς καταστάσεις στα ασφαλιστικά θέματα και στις συντάξεις.
Ανέπτυξαν επίσης το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την μη εφαρμογή των Αποφάσεων του Σ.τ.Ε. και Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του Ν.4093/2012 και την διαφορά σε βάρος μας κράτησης για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Συζητήθηκαν και άλλα θέματα που ενδιαφέρουν του Αποστράτους, όπως οι κρατήσεις με ηλικιακά κριτήρια, οι συντάξεις χηρείας, η αποσύνδεση συντάξεων από το Μισθολόγιο ενστόλων κλπ.

 Οι συνάδελφοι έμειναν ικανοποιημένοι από την ενημέρωση και παρεκάλεσαν να εισηγηθούμε στο Δ.Σ.να γίνονται ανάλογες συγκεντρώσεις όταν προκύπτουν νέες εξελίξεις στα συνταξιοδοτικά.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.