10 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεά απινιδωτή έκανε η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ,για τις ανάγκες του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας...



Την δωρεά απινιδωτή έκανε η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ,για την κάλυψη αναγκών του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, στο οποίο καθημερινά κινούνται εκατοντάδες συνάδελφοι και πολίτες. Το μηχάνημα αυτό μπορεί να σώσει ζωές σε περιπτώσεις ανακοπής καρδιάς. 
Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής είναι μια μικρή, ελαφριά, αξιόπιστη συσκευή που ανιχνεύει το καρδιακό ρυθμό,   φορτίζεται αυτόματα και προτρέπει το χειριστή με οδηγίες στα Ελληνικά για χορήγηση ηλεκτρικής ενέργειας (απινίδωση), με σκοπό την επαναλειτουργία της καρδιάς.
Η έγκαιρη απινίδωση αυξάνει θεαματικά τα ποσοστά της επιβίωσης του θύματος, χωρίς νευρολογικές βλάβες, καθώς χωρίς την απινίδωση η επιβίωση του θύματος χωρίς νευρολογικές βλάβες είναι κάτω από 1% !! Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το 16% - 20% των ανακοπών συμβαίνει σε δημόσιους χώρους.
Σύμφωνα με την Υ4α/οικ από 22-8-2007 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, σε πολυσύχναστους χώρους, όπως το Αστυνομικό Μέγαρο, είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.
Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΄Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας,για την θεάρεστη αυτή πράξη τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.