30 Ιανουαρίου 2017

EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ...


➤Σεβασμό στην προσφορά των Αποστράτων Αστυνομικών δήλωσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ.Μάξιμος ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ! 
·       ➤ Στους Τομεάρχες Οικονομικών και Εργασίας τα Ασφαλιστικά μας θέματα.


«Ως κοινωνία οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ως ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού στους Απόστρατους Αστυνομικούς για την αυταπάρνηση με την οποία επιτέλεσαν το καθήκον τους, υπηρετώντας την επιβολή του νόμου και της τάξης, που τους ανέθεσε η πολιτεία». 
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε το Σάββατο (28-01-2017) με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας.  
Το στέλεχος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του προεδρείου και των μελών του Συνδέσμου και επανέλαβε τη δέσμευση του προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε. 
Αναφορικά με οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα που ετέθησαν, ο κ. Χαρακόπουλος επιφυλάχθηκε να τα μεταβιβάσει στους αρμόδιους Τομεάρχες του κόμματος. Όπως χαρακτηριστικά είπε «θα ήταν ανεύθυνο να δεσμευθεί κανείς σήμερα για την ικανοποίηση Δημοσιονομικών αιτημάτων χωρίς να γνωρίζει το χρόνο των εκλογών και τις αντοχές της οικονομίας την ημέρα της προκήρυξής τους, καθώς με την ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά».  
Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου ήταν, ο πρόεδρος Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, ο Αντιπρόεδρος Βασίλειος Διβάνης, ο Γεν.Γραμματέας Σωτήριος Ζάχος και τα μέλη Ιωάννα Ανδρεοπούλου, Βασίλειος Ντελής και Απόστολος Χατζηκωτούλας, καθὼς και οι Χρήστος Τσιάντας και Αθανάσιος Χριστίδης εκ μέρους της Εξελεκτικής Επιτροπής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.