2 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συζητείται αύριο 3-2-2017 στη Βουλή το θέμα των Συντάξεων Χηρείας...


 
Μετά την εκπρόθεσμη απάντηση του κ. Υ.ΕΘ.Α. και τη μη απάντηση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας στην ερώτηση του κ. Δαβάκη με θέμα το άρθρο 12 του Ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας το θέμα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 3/2/2017. Ελπίζουμε να μην δηλώσουν κώλυμα οι κ. Υπουργοί, να προσέλθουν και να συζητήσουν επί του θέματος με θετικό πνεύμα. Εάν πρυτανεύσει η λογική είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί λύση.

Υπόψη ότι σχετικές ερωτήσεις έχουν υποβάλει σε δεύτερη φάση στη Βουλή και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Χάρης Θεοχάρης.
Παρακαλούνται όσοι συνΆνθρωποι γνωρίζουν βουλευτές - Υπουργούς της περιοχής τους που ψήφισαν το παρόν άρθρο να τους ενημερώσουν για την τεράστια αδικία, προκειμένου να πιέσουν με τη σειρά τους τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας να προβούν στην τροποποίηση του εν λόγω άρθρου, ώστε:  
(1). Να μπούν κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και 
(2). Ν' αφορά όλες τις Ελληνίδες και όχι μόνον τις συζύγους στρατιωτικών.
Τυχόν προτάσεις να σταλούν το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να είναι και η ορθότερη. 
Στο γραφείο μας σήμερα (02-02-2017) και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του πρώην Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ.Λάρισας ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ Αποστόλου,θα γίνει προσπάθεια συνάντησης ή τηλεφωνικής επικοινωνίας, τριών Λαρισαίων κυριών (η μία σύζυγος στρατιωτικού), που έχασαν τον άνθρωπό τους, μετά την ψήφιση του Ν.4387/2016, με τους βουλευτές κ. Βαγενά, κ. Παπαδόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Κόκκαλη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.