2 Φεβρουαρίου 2017

Επιζών Σύζυγος Στρατιωτικού στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...


Στην ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στην εκπομπή "Το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας", φιλεξενήθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο πρώην Πρόεδρος της Ε.ΑΑ.Σ.Λάρισας, ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ Απόστολος, μαζί με την κα ΚΥΡΚΟΥ Λαμπρινή,χα συναδέλφου Ε.Δ., λόγω της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ  Δαβάκη Αθανασίου, για τις συντάξεις χηρείας. 
Εκ μέρους των τεσσάρων επιζώντων συζύγων περιοχής Λάρισας (εκλιπόντων συναδέλφων Στρατού Ξηράς - Πολεμικής Αεροπορίας - Αστυνομικού και ενός γυμναστού) παρέστη η κυρία ΚΥΡΚΟΥ Λαμπρινήπου έχασε το στήριγμα της πριν τρεις (3) μήνες, εντελώς ξαφνικά, και κατέθεσε την προσωπική της κατάσταση. Χαρακτηριστικά ανέφερε "Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό το νόμο καταστρέφονται ζωές;" 
Επίσης την τραγική ιστορία της κυρίας ΑΡΥΡΙΟΥ Βασιλικής, που πάλευε επί δύο χρόνια με τον καρκίνο του συζύγου της, που συνεχίζει και υπεραγαπά, και που η πολιτεία την τιμωρεί επειδή "τολμά" να είναι 50 χρονών(!), εξιστόρησε ο ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ Απόστολος. 
Ελέχθησαν πολλές αλήθειες με ονοματεπώνυμα...
Αναφέρθηκε επίσης ποιοί άλλοι βουλευτές έκαναν ερώτηση στη Βουλή, αλλά και ποιες Ενώσεις - Σύνδεσμοι Αποστράτων ενδιαφέρθηκαν και κάνουν ενέργειες επί του θέματος. 
Παράκληση όποιος γνωρίζει παρόμοιες περιπτώσεις να μας τις κάνει γνωστές,διότι  οι γυναίκες αυτές πρέπει ν' αποκτήσουν φωνή!! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.