14 Φεβρουαρίου 2017

Από τον Μάρτιο στο TaxisΝετ η εφαρμογή για το ..."χτίσιμο" του αφορολόγητου...


Τον Μάρτιο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι έτοιμη η Ηλεκτρονική Εφαρμογή για το ..."χτίσιμο" του αφορολόγητου από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. 

Μέσω της εφαρμογής οι φορολογούμενοι θα ενημερώνονται για το ύψος του αφορολόγητου που έχουν «χτίσει» από τις συναλλαγές τους. Σύμφωνα με τα όσα είπε μιλώντας στην Ε.Ρ.Τ., ο εκπρόσωπος τύπου της Ενωσης Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Γ. Χατζησαλάτας, η εφαρμογή χρησιμοποιείται μέσα από το Taxinet.
Με τους ίδιους κωδικούς που έχουν οι φορολογούμενοι για να εισέλθουν στο Taxis θα μπαίνει σε μια επιλογή με την ένδειξη «Χτίσιμο αφορολόγητου» και εκεί θα βλέπει το ύψος των συναλλαγών που έχουν γίνει και έχουν περάσει αυτόματα στον λογαριασμό του.
Θα υπάρχουν όλες οι συναλλαγές που λαμβάνονται υπόψη για το αφορολόγητο όριο και οι οποίες έχουν γίνει είτε μέσω πλαστικού χρήματος (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα) είτε μέσω web banking ή από το γκισέ των τραπεζών.
Ο φορολογούμενος θα ενημερώνεται για το ύψος του αφορολόγητου ορίου που έχει χτίσει μέχρι την ώρα της εισόδου στο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.