14 Μαρτίου 2017

Η Τσαριτσάνη Τίμησε τους εκτελεσθέντες πατριώτες από τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής...



Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε την Κυριακή (12-03-2017) στην κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης, για τους (52) εκτελεσθέντες πατριώτες από τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής στις 12 Μαρτίου του 1943.


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια με την Επιμνημόσυνη Δέηση στο  Μνημείο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης.


΄Εγινε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο, τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Στρατηγό κ. Ζερβάκη Δημόκριτο, τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Λάρισας κ. Παπαδόπουλο Νικόλαο, τον Υποδ/ντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Κυριάκο, Αστυν.Δ/ντή, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν.Λάρισας, τον Πρόεδρο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Λάρισας, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Ν.Λάρισας κ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ Θεόδωρο και τον Πρόεδρο της Δημ.Κοινότητας κ. Αχιλλέα Μητσιμπόνα. 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Κων/νος Μπαργιώτας, ο Διοικητής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος κ. Γεώργιος Μπλιούμης και ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Λάρισας κ. Γιάννης Καψάλης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.