.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

13 Μαρτίου 2017

Οι συντάξεις που θα περικοποπούν. Αφορά τα στελέχη των Ε.Δ.& Σ.Α....Οι δανειστές επιμένουν στην εφάπαξ περικοπή των συντάξεων κατά 1,8 δισ. ευρώ, είτε το 2019,είτε το 2020. 
Η REAL NEWS απαντά σε 8 καυτά ερωτήματα για τις επίμαχες συντάξεις 
• ΔΑΠΑΝΗ 1,4 εκατ. Ασφαλισμένοι θα δουν μειώσεις στις συντάξεις τους από 5% έως και 20%, προκειμένου να περικοπεί η συνταξιοδοτική δαπάνη κατά 1,8 δισ. ευρώ

Ανυποχώρητοι στην εφάπαξ περικοπή των συντάξεων κατά 1% του ΑΕΠ το 2019 ή το αργότερο το 2020 εμφανίζονται οι δανειστές. 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Realnews, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχαν οι επικεφαλής της τρόικας με το ελληνικό οικονομικό επιτελείο, ζήτησαν από την αρμόδια υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου να προχωρήσει στην κατάργηση της προσωπικής διαφοράς χωρίς να υπάρξει μεταβατική περίοδος. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 1,4 εκατ. ασφαλισμένοι θα δουν μειώσεις στις συντάξεις τους από 5% έως και 20%, προκειμένου να περικοπεί η συνταξιοδοτικά δαπάνη κατά 1,8 δισ. ευρώ.
Από την πλευρά της η Υπουργός Εργασίας, κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων που θα πραγματοποιηθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα προσπαθήσει ώστε η περικοπή των συντάξεων να είναι στο 0,75% αντί 1 % του ΑΕΠ, αλλά και για τη σταδιακή κατάργηση της προσωπικής διαφοράς σε βάθος τουλάχιστον διετίας ή τριετίας μετά το 2019. 
Κύκλοι του Υπουργείου Εργασίας αναφέρουν ότι με τα έως τώρα δεδομένα, αλλά και με την περιορισμένη παρέμβαση της ευρωπαϊκής πλευράς καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη η ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποδίδοντας το «ψαλίδι» στις συντάξεις σε κεντρική πολιτική απόφαση.
Η Ελληνική πλευρά επιθυμεί να θεσμοθετηθούν ταυτόχρονα με τις περικοπές συγκεκριμένα αντίμετρα που θα στηρίξουν ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπως χαμηλοσυνταξιούχους και ανάπηρους. 
Στο πλαίσιο αυτό, έχει τεθεί και η μείωση των εισφορών υγείας των συνταξιούχων κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες ώστε να διαμορφωθούν στο 4% από 6% σήμερα και των ελεύθερων επαγγελματιών κατά 2,5% από 6,95%.
Ειδικοί της κοινωνικής ασφάλισης αναφέρουν στην «R» ότι για να εξοικονομηθεί 1% του ΑΕΠ από τη συνταξιοδοτική δαπάνη, ανεξάρτητα από την προσωπική διαφορά που θα διαπιστωθεί, θα πρέπει να κοπούν όλες οι συντάξεις οριζόντια κατά 6,7%. Σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιλέξει οι περικοπές να εφαρμοστούν σε συνταξιούχους με απολαβές άνω των 700 ευρώ, η μείωση θα φτάσει το 10%, ενώ, εάν περιοριστεί σε όσους λαμβάνουν περισσότερα από 1.000 ευρώ, η μείωση θα ξεπεράσει το 20%. 
Μειώσεις:
Ειδικοί αναφέρουν στην REAL NEWS ότι οι οριζόντιες μειώσεις για το σύνολο των ασφαλισμένων είναι μια δίκαιη επιλογή. Σε περίπτωση που υιοθετηθεί κλιμακούμενο ποσοστό περικοπών ανάλογα με το ύψος των συντάξεων, τότε οι μειώσεις μπορεί να ξεκινούν από το 5% και να φθάνουν το 20% για τις μεγαλύτερες συντάξεις.
Οι νέες μειώσεις σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολόγητου, θα οδηγήσουν σε απώλεια άλλης μιας σύνταξης ετησίως για τους ασφαλισμένους.

Ποιοί Ασφαλισμένοι θα υποστούν τις νέες μειώσεις:

Η "REAL NEWS" ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ερώτηση-απάντηση παρουσιάζει το προφίλ των συνταξιούχων που θα υποστούν τις περικοπές:
ΠΗΓΗ:REAL NEWS 12/03/2017 – ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΑΥΡΟΥΛΗ - a.mavrouli@realnews.gr
staratalogia.blogspot.gr
5 σχόλια:

 1. Σε ανάρτηση ιστοσελιδας (www.enoplos.gr),διαβάζω για επιπλέον περικοπή στους απόστρατους που αποχώρησαν από την υπηρεσία πριν την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας τους,ασχέτως αν είχαν συμπληρώσει τα 35/35.
  Ήδη μάλιστα έχει αποσταλεί εγκύκλιος στο ΓΛΚ.
  Τελικά,κ. Απόστολε,τον νόμο του υπέροχου κουμουνιστή Κατρούγκαλου (όπως το δήλωσε ο ίδιος δημόσια με δόξα και τιμή) τον έχουμε μελετήσει καλά ή είχαμε εστιάσει περισσότερο στο μαντηλάκι του και μας διέφυγαν βασικες πτυχες της ξεφτίλας του για την οποία είναι και υπερήφανος;
  Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά που κάθε τόσο ακούμε κάτι καινούργιο το οποίο,επίτηδες βεβαίως,έκρυβε επιμελώς σε κάποια υποπαράγραφο ή μετά από κάποιο "και" ή σε μία διευκρινιση της διευκρινιστικής.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδελφε, με κάλυψε με το κατωτέρω σχόλιό του ο συνάδελφος Μάνος...Εκείνο που έχω να προσθέσω εγώ είναι το συνταξιοδοτικό μας έχει πολλά ..."επεισόδια" ακόμη έως ότου οριστικοποιηθεί το τελικό σχέδιο! Οι διευκρινιστικές εγκύκλιοι κατά την άποψή μου περισσότερο συσκοτίζουν,παρά διαφωτίζουν!Ο κ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ που επαίρεται για τον περιβόητη ασφαλιστική μεταρρύθμιση διακατατέχεται προφανώς από σαδομαζοχιστικές τάσεις!Δεν εξηγείται διαφορετικά...

   Διαγραφή
  2. Υ.Γ.Για τον Ν.4387/2016 (Νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο)δεν είναι θέση ούτε ο ίδιος ο συντάξας τον Νόμο (ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ)να τον ερμηνεύσει,πόσω μάλλον κάποιος τρίτος! Γι΄αυτό κατά καιρούς και κατόπιν-προφανώς-της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος,εκδίδει διευκρινιστικές εγκυκλίους και στη συνέχεια πάλι διευκρινιστικές επί των...διευκρινιστικών!!!

   Διαγραφή
 2. ΜΑΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ16 Μαρτίου 2017 - 5:06 μ.μ.

  Συνάδελφε η ΑΔΑ 6ΔΥ7Η-8Θ3 από 10-2-2017 από ΥΠ. ΟΙΚ/ΚΩΝ Γ.Λ.Κ. σελίς 2,3(όπως και ο Ν 4387/2016 αρθρο 7 σελις 7) αναγραφει ότι για να εχεις 384,00 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ πρεπει να εχεις 40 έτη διαμονή στην ΕΛΛΑΔΑ με αρχή το 15 ετος ηλικιας.δλδ 40 συν 15=55 ετων .Αλλιως χάνεις 1/40 54 ετων ,2/40 53 ετων κλπ του 384,00.Λογικα αυτό πρεπει να αφορα εκεινους που πηραν συνταξη και απαιτουνταν Ο Ρ Ι Ο ηλικιας και Ο Χ Ι τους αστυνομικους ,ενστολους που συνταξιοδοτηθηκαν Χ Ω Ρ Ι Σ όριο ηλικιας. Προσπαθω από το πρωί σημερα να επικοινωνησω τηλεφωνικα για να εχω μια απαντηση Ε Σ Τ Ω προφορικη εαν ισχυουν αυτά για αστυνομικους,ενστολους που αποστρατευτηκαν χωρις οριο ηλικιας με την Δ-νση κανονισμου συνταξεων ΓΛΚ(διοτι εκει με παρεπεμψαν απο τ/φ κεντρο 210 3329900) στο 210 3329184 και από εκει στο 210 3329256, αλλά εως τις 14.30 Δ Ε Ν απαντουσε.Για να πας 6ο ή 7ο οροφο στο γλκ πρεπει να πας ΜΟΝΟ παρασκευη 11.00 με 14.30 σε οποιοδηποτε αρμοδιο τμημα,αλλιως τηλ τις υπολοιπες μέρες.Εάν δεν ισχυει αυτό για μας πρέπει να βγει κατά την αποψη μου νεα διευκρινιστική ΑΔΑ που να μας Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Ι .Π ιστευω τις επομενες ημερες να μαθουμε τελικά τι θα γίνει.Καλό απογευμα.(όποιος συναδελφος μπορει να μας πληροφορησει κάτι παραπάνω να κάνει σχετικό σχόλιο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστώ πολύ τον ΜΑΝΟ αλλά και εσάς προσωπικά κ.Αποστολε για το άμεσο της απαντήσεως σας.
  Θα ήθελα όμως να εκφράσω κάποιες απόψεις μου,αφού διάβασα προσεκτικά την ΕΓΚΥΚΛΙΟ:6ΔΥ7Η-8Θ3.
  1)Για τους κατωτέρους Αστυνομικούς ίσχυε ως όριο ηλικίας το 51ο,αφού στο Σώμα κατατάσσονταν από της ηλικίας των 18 ή 19 ετών,οπότε στο 51ο θα είχαν 32 ή 33 έτη υπηρεσίας.
  2)Δίνονταν και τα 3 πλασματικά χρόνια του ΚΟΝΔΥΛΗ,οπότε υπολόγιζαν αναλόγως την συμπλήρωση των 35/35 για πλήρη σύνταξη.
  3)Αργότερα στο Σώμα μπήκαν συνάδελφοι με μεγαλυτερη ηλικία (σε σχέση με την ηλικία των 18-19 ετών),δηλ.21,22,23 ισως και 24 ετων.
  4)Για τους ανωτέρω εκτός των προαναφερθέντων πλασματικών ετών δοθηκε η δυνατότητα :α)να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση εάν επιθυμούν ως όριο ηλικίας το 55ο έτος,και πολύ σωστά,αφού δεν είχαν την δυνατότητα πλήρους συνταξιοδοτήσεις.(συμπλήρωση 35/35).
  5)Κατόπιν τα 5 μάχιμα.
  6)πουθενά στην εγκύκλιο δεν γίνεται λόγος για τους ένστολους.Ολα τα παραδείγματα αφορούν άλλες κατηγορίες εργαζομένων με λίγα χρόνια υπηρεσίας,πουθενά όμως οι ένστολοι.
  7)στο άρθρο 7 παρ.2 αλλά και παρ.3 αναφέρεται η φράση "...Το κατά περίπτωση όριο ηλικίας".
  ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.
  ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.
  8)Ολα τα ανωτέρω αφορούν την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και αφορούν στον επανυπολογισμο των συνταξεων.
  Δηλ. θα μειώνεται η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ κατά 1/40 για κάθε ετος που δεν έχει συμπληρωθεί το 55ο έτος της ηλικιας.
  Οι ένστολοι όμως δεν είχαν σαφές ουτε ασαφές απαγορευτικό όριο ηλικίας,όπως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του δημοσίου.
  9)αφού μας κατέταξαν ταυτοχρονα στην κατηγορία των ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ αλλά και στην κατηγορία των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,υποστηκαμε υπερδιπλάσια μείωση των υπολοίπων συνταξιούχων του δημοσίου.Αν τελικά υποστούμε και νέα μείωση με την υπό διερεύνηση νέα ΕΓΚΥΚΛΙΟ,θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο και εξαιρετικά άδικο.
  10)στην παράγραφο τώρα "ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΩΝ"προκύπτει σαφής αναφορά πως δεν προσμετρώνται στην ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ τα πλασματικά για τα οποία δεν έγινε εξαγορά.
  Προσωπικά συμπεραίνω πως μάλλον δεν αφορά η εγκύκλιος τους απόστρατους,διαφορετικά θα έχουμε πέραν των 48-50 ευρώ μείωση,αφού θα μειωθεί και η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ αλλά και η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ για την συντριπτική πλειοψηφία των αποστράτων αν όχι όλων.
  Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να διερευνηθει το θέμα και η έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου είναι απαραίτητη.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.