28 Μαρτίου 2017

«Σιωπηρή Συγκέντρωση Αξιοπρέπειας» στο Υπουργείο Εργασίας για τις συντάξεις χηρείας...


Οι χήρες κάτω των 55 ετών,οι οποίες πλήττονται από τον Ν.4387/2016,άρθρο 12,εξέδωσαν ανακοίνωση,σύμφωνα με την οποία ενημερώνουν ότι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την προσεχή Πέμπτη, 30 Μαρτίου και ώρα 12:00, «Σιωπηρή Συγκέντρωση Αξιοπρέπειας» έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα,γιατί διαπίστωσαν όσες πλήττονται από τον ανωτέρω Νόμο (Συντάξεις λόγω θανάτου – Χορήγηση Σύνταξης ΜΟΝΟΝ για 3 χρόνια), ότι η κυβέρνηση, δεν έχει σκοπό να αντιδράσει θετικά στις εκκλήσεις τους και να άρει το απαράδεκτο ηλικιακό κριτήριο χορήγησης Σύνταξης Χηρείας, λες και ο καθένας μπορεί να διαλέξει πότε θα του κτυπήσει την πόρτα ο θάνατος!

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν φανταζόνταν, ότι στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους, όντας άτυχες που έχασαν σ΄ αυτή την ηλικία τους συζύγους τους, το στήριγμα τους, τον πατέρα των παιδιών τους, αντί να πενθούν και να προσπαθούν να ανασυγκροτήσουν εκ νέου τη ζωή τους, να αναγκάζονται, λόγω του άδικου αυτού άρθρου, να παλεύουν για το αυτονόητο. Την επιβίωση τους!!

Ξεχνούν ορισμένες/οι ότι η χηρεία δεν είναι επιλογή, ούτε προνόμιο αλλά το βαρύ κτύπημα της μοίρας, που αφενός μπορεί να συμβεί στην/ον οποιοδήποτε και αφετέρου ανατρέπει τη ζωή του επιζώντα και της οικογένειας του. 

Προσκαλούν τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και φορείς που τους εκπροσωπούν να συμμετάσχουν ενεργά στην εν λόγω συγκέντρωση, δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.