22 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση για τη διενέργεια αιμοδοσίας από τον Σύνδεσμό μας...



Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22-05-2015) στα Γραφεία του Συνδέσμου μας (Ηρ. Πολυτεχνείου 28) με επιτυχία, η προγραμματισμένη αιμοδοσία υπέρ της Τράπεζας Αίματος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής & ΕΛ.ΑΣ. Ν. Λάρισας. 

Η ανταπόκριση των συναδέλφων υπήρξε για ακόμη μια φορά θετική, παρά τον ηλιακό περιορισμό, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός μονάδων αίματος.   

΄Ολους αυτούς που συμμετείχαν στην σημερινή αιμοδοσία, όπως και σε προηγούμενες, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ  τους ευχαριστούν για την Θεάριστη πράξη τους,που αφιέρωσαν 10΄λεπτά από τον χρόνο τους, δίνοντας ζωή με το αίμα τους και Εύχονται το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλα μέλη του Συνδέσμου μας, σε μελλοντικές αιμοδοσίες.
 
Επίσης ευχαριστούμε το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για την άψογη και πολυετή συνεργασία μας.

Κάνουμε έκκληση σε όσα  μέλη και φίλους του Συνδέμσου μας δεν έχουν δώσει αίμα, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.