11 Ιουνίου 2017

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στη Λάρισα...


Τελέστηκε σήμερα (11-06-2017) Δοξολογία υπέρ των Απόστρατων Αστυνομικών στον Ιερό Ναό Πέτρου & Παύλου Λάρισας (Νεάπολη),για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Παράλληλα αναγνώστηκε από την Υπαστυνόμο Α’ Αναστασία ΟΝΤΟΥ η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ.
 


Στην εκδήλωση παρέστησαν  ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Δημ. Ζερβάκης, ο Αρχηγός Τ.Α Γ. Μπλιούμης, ο Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας,Υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απ. Μπέμπης, ο Αντιδήμαρχος Λάρισας Θαν. Αδαμόπουλος, ο Δ/ντής Αστυνομίας Λάρισας,Αστυν.Δ/ντής Γεώργιος Αγάκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Γ. Ράπτης, ο Διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Κων/νος Καραμεσίνης,Εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς και πλήθος Αποστράτων και εν ενεργεία Αστυνομικών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επακολούθησε μικρή Δεξίωση στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.