21 Ιουλίου 2017

Δραστηριότητες Συλλόγου Συζύγων Θανόντων (ΑΞ.Ι.Α) των επόμενων ημερών...


Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α συνεχίζει και μέσα στο καλοκαίρι τις συναντήσεις, με διάφορους φορείς και πολιτικούς, προκειμένου να επικοινωνήσει το θέμα σε όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο, έτσι: 

(1). Τη Δευτέρα 24/7, αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α θα παρουσιάσει το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα ζητήσει να υπάρξει, αν είναι εφικτό, ομόφωνο ψήφισμα για την τροποποίηση του άρθρου 12 του Ν.4387/2016. 

(2). Την Τρίτη 25/7, θα γίνει το ίδιο από αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων
 
(3).Την ίδια ημέρα 25/7, άλλη αντιπροσωπεία θα συμμετάσχει σε συνάντηση για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και τυχόν κοινές δράσεις με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών, στην Αθήνα. 
 
(4). Τη Δευτέρα 31/7, το Δ.Σ του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων θα συναντήσει στην Αθήνα την πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Α.ΞΙ.Α.    
Αυτόν τον τίτλο έδωσε στο twitter o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Βρούτσης (τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης) σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας σε συνέχεια της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 29/6/2017. 
Επί της ουσίας δεν υπήρξε κάτι νεώτερο, αφού συνεχίζουν οι της κυβέρνησης να μη δίνουν στοιχεία κόστους που ζητήθηκαν εδώ και 3,5 μήνες, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής έπρεπε οι αρμόδιοι Υπουργοί να τα επιδώσουν εντός μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.