28 Αυγούστου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής των Αποστράτων στη διαμαρτυρία της 8-9-2017 στη Θεσσαλονίκη...


Η Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Σ.Α) συμμετέχει, μαζί με τις Ομοσπονδίες των εν ενεργεία συναδέλφων μας (Π.Ο.ΑΣ.Υ) και (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας,κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την 8 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00΄ στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου (Πλατεία Δικαστηρίων).

Από τις έδρες των Νομών θα ξεκινήσουν λεωφορεία για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για τη μεταφορά των επιθυμούντων να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις των εν ενεργεία Αστυνομικών.  Στα ίδια λεωφορεία μπορούν να επιβιβασθούν  και εν αποστρατεία συνάδελφοι, αφού πρώτα έλθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις κατά τόπους Συνδικαλιστικές Ενώσεις  των Π.Ο.ΑΣ.Υ & Π.Ο.ΑΞΙ.Α .
       
                       Ο                                                                  Ο
          Γεν. Γραμματέας                                               Πρόεδρος
  
  ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς                   ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

     Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ                           Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ

2 σχόλια:

  1. Γεια σας

    Χρειάζεστε ένα δάνειο ή μια επένδυση για την εκτέλεση του έργου σας περισσότερες ανησυχίες για να σας κάνει. Προσφέρουμε πίστωση σε οποιοδήποτε άτομο για περίοδο 30 ετών. Η προσφορά κυμαίνεται από 10.000 € έως 1.500.000 €. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

    Email: stephannefillon@gmail.com

    εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή απάτη! Υπόσχονται δάνεια με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/prosoxh-apath-yposxontai-daneia-me-anarthseis-se-mesa-koinwnikhs-diktuwshs.4828194.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.