9 Αυγούστου 2017

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Λάρισας στα γραφεία του Συνδέσμου μας...



Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ Αχιλλέα, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα Γραφεία του Συνδέσμου μας, όπου τους υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ.μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ Θεόδωρο, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε θερμό συναδελφικό κλίμα,όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και απασχολούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και την Τοπική Διοίκηση του Ν. Λάρισας ειδικότερα, αλλά και τους Αποστράτους συναδέλφους. Υπήρξε ταύτιση απόψεων, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μοναδική Ένωση που έχει στους κόλπους της μέλη τόσο εν ενεργεία, όσο και εν Αποστρατεία συναδέλφους.

Οι Απόστρατοι συνάδελφοι κοινώς αποτελούν ένα μεγάλο «κομμάτι» της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι σχέσεις μας ήταν και θα παραμείνουν άρρηκτα συνδεδεμένες.

Ζητήθηκε η συμβολή και η συμμετοχή τους, στα δρώμενα της Τοπικής μας κοινωνίας και δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.