20 Οκτωβρίου 2017

Λαμπρός ο Εορτασμός στη Λάρισα για τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο...


Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα (20-10-2017) στον Ιερό Ναό Πέτρου & Παύλου στη Νεάπολη-Λάρισας,η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. 

Τελέστηκε το πρωϊ η Επίσημη Δοξολογία,χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιου και αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα. 


Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Ταξίαρχος Γεώργιος Αγάκος υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή Δεξίωση.  

Στην εκδήλωση παρέστησαν: 
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης, οι Βουλευτές Λάρισας, Νικόλαος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης,ο Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, Εκπρόσωπος της 110 Πτέρυγας Μάχης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης, ο Διοικητής της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Αντιπύραρχος Λάμπρος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, Αγάπιος Χαρακόπουλος, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικών.Από τον Σύνδεσμό μας παρέστησαν ο Πρόεδρος Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, ο Αντιπρόεδρος, Βασίλειος Διβάνης, ο Γεν.Γραμματέας, Σωτήριος Ζάχος και τα μέλη Απόστολος Χατζηκωτούλας και Ηλίας Πατζιατζής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.