10 Δεκεμβρίου 2017

Διοργάνωση Ημερίδας στην Πάτρα για το Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό-Συντάξεις χηρείας,με ομιλητή τον Εργατολόγο Γ.Ρωμανιά...


Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων (ΑΞ.Ι.Α), συνδιοργανώνει με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων της πόλης των Πατρών, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, εκδήλωση - ημερίδα, με κεντρικό ομιλητή τον Εργατολόγο – Νομικό, Γεώργιο Ρωμανιά. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης,τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων. 
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Ρωμανιάς με την ομιλία του θα αναφερθεί στα θέματα: Ενημέρωση επί άρθρου 12 του Ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας. Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό: Πώς επηρέασαν και θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/16, 4472/17 και 4488/17. 
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις - απαντήσεις και διάλογο για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων. 

Την εκδήλωση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, η ΕΑΑΣ Ν. Αχαΐας, η Ένωση Γυναικών Πάτρας, η ΕΑΑΝ Δυτικής Ελλάδος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρέων, η Ε.Α.Α.Α. Δυτικής Ελλάδος, η Ομοσπονδία μας (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας) και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος. 

Στηρίζουν επίσης και συμμετέχουν, o Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων «Άγιος Μηνάς», ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, ο Σύλλογος Ε.Τ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Πατρών, η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων, ο Σύλλογος Τριτέκνων και ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαίας. 

Χορηγός της Εκδήλωσης – Ημερίδας η FastTravel by Keramidas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.