.

10 Απριλίου 2018

Συγκλονιστικοί Διάλογοι μελών του Συλλόγου Συζύγων θανόντων (ΑΞ.Ι.Α) λίγο πριν την Ανάσταση...

* Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης 

Ήταν πασιφανές ότι η φετινή Λαμπρή δε γιορτάσθηκε όπως άλλες χρονιές. Το έβλεπες στα πρόσωπα, στις ενέργειες ακόμα και στις ευχές. Η σκέψη του Έλλήνα τριγυρίζει, θέλοντας και μη, στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας, στις συνεχιζόμενες προκλητικές ενέργειες των Τούρκων αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που τον ταλανίζουν και θα τον πνίξουν από το 2019 που θ’ αρχίσει και η εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου.

ΡΟΥΛΑ: 17 μήνες πριν ήμουν μια καθημερινή ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα. Είχα ευλογηθεί να έχω 2 υπέροχα παιδάκια κι έναν σύζυγο που ήταν για μένα η απάντηση στα όνειρα μου. Πολιτισμένος άνθρωπος με αρχές και ευγένεια ακόμα και στις πιο προσωπικές του στιγμές. Ξαφνικά άρχισαν οι πόνοι η διάγνωση? Καρκίνος σε καλπάζουσα μορφή. Έφυγε 2 μήνες μετά. Έμεινα μόνη με 2 μικρά παιδιά να φροντίσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δικαίωμα να πενθήσω δεν είχα μου λέγανε γιατί έχω παιδιά. Έτσι ήρεμα έκανα ότι έπρεπε για να συνεχίσουμε. Λένε όμως ότι ο ήρεμος άνθρωπος θα κάνει μια φορά το ΜΠΑΜ αλλά θα είναι μεγάλο. Κι εγώ λοιπόν 15 μήνες τώρα έκανα υπομονή, αλλά τελείωσε. Ο πόνος, η ταπείνωση και ο θυμός έγιναν ένας ορμητικός χείμαρρος που παρέσυρε τις αναστολές, την άσκοπη υπομονή ή ακόμα και τη λογική μου. Έκοψα κάθε επαφή με τους δικούς μου για να μπορέσω να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου. Στύλωσα τα πόδια μου δυνατά στο έδαφος και είπα ότι θα αγωνιστώ για να κερδίσω την αξιοπρέπεια μου, τα δικαιώματα των παιδιών μου και τον σεβασμό που μου αξίζει. Από τη μέρα που έμαθα ότι θα χάσω τον άντρα μου μέχρι τώρα ήμουν χαμένη σε έναν άλλο κόσμο. Έβγαζα κάτι άναρθρες κραυγές για την αδικία που ζούσα ενώ ήθελα να ουρλιάξω δυνατά. Αυτή η πάλη με τον εαυτό μου μ' έφτασε στα όρια μου. Είπα η θα πεθάνω συνειδητά η θα σηκωθώ να διεκδικήσω για μένα και τα παιδιά μου τη ζωή που μας αξίζει. ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ. Πήρα άπειρες φορές τηλ. στο υπουργείο, στον ΕΦΚΑ στο ταμείο μου, έστειλα και φαξ. Τους έδωσα να καταλάβουν ότι εγώ δεν ανέχομαι άλλο να στερούνται τα παιδιά μου ενώ δικαιούνται καλή σύνταξη. Σήμερα μου έστειλαν μια επιταγή, για να ζήσω μου είπαν μέχρι να βγει η οριστική σύνταξη. Εγώ πιστεύω ότι μου την έστειλαν για να μου κλείσουν το στόμα. Μου είπαν ότι το λογισμικό για τις συντάξεις των εν ενεργεία θα είναι έτοιμο τον Μάιο. Αυτά προφορικά γιατί γραπτώς δεν μου το δίνουν. Ίσως μετά το Πάσχα, λένε.

ΣΑΝΤΡΑ: Τι να σου πω δύναμη κουράγιο οι λέξεις είναι λίγες σε αυτό που περνάς. Όλες μας περίπου τα ίδια τραβάμε. Να μη χάσουμε την ελπίδα μας, μόνο. Εύχομαι καλή ανάσταση σε εσένα και στα παιδιά σου

ΆΝΝΑ: Η κάθε μια μας ξεχωριστά και όλες μαζί περνάμε την ίδια κατάσταση.... μόνο άνθρωποι που ζουν τον πόνο μας μπορούν να μας καταλάβουν.... να είσαι δυνατή Ρούλα μου... κι εγώ αυτό λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου... εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και όλες μας.

ΙΩΑΝΝΑ: Κάθε μία από εμάς είναι ένα μικρό ποτάμι δύναμης που δημιουργήθηκε από τον άδικο και παράλογο αυτό νόμο. Πρέπει να ενωθούν όλα τα ρυάκια. Να δημιουργήσουν ένα μεγάλο χείμαρρο που θα παρασύρει άδικους νόμους και αποφάσεις.

ΜΕΛΙΝΑ: Περίπου έτσι και η δική μου ιστορία... απλά εμάς ήταν πάνω από τέσσερα χρόνια ο Γολγοθάς! ο δικός του και ο δικός μου με τα παιδιά.... δεν είσαι η μόνη δυστυχώς... θέλει πολύ δύναμη... Καλή Ανάσταση!

ΜΑΡΙΑ: Νομίζω όλες μας περνάμε αυτό το Γολγοθά!!!! Εμένα τα παιδιά μακριά... Πέρασα κάποιο χρόνο μαζί τους αλλά δεν μπορώ κ δεν θέλω να είμαι στα πόδια τους όσο κ να με θέλουν!!!!  Γύρισα σπίτι... σκοτεινό.... άψυχο..... το άρωμα του παντού.... τα πράγματα του στη θέση τους ... κ η απόλυτη νέκρα!!! Οι αναμνήσεις τρέχουν όπως κ τα δάκρυα.... Το χαμόγελο το φοράω μόνο για τους άλλους, εμένα έχει σβήσει πριν 7 μήνες!!! Φεύγοντας πήρε μαζί του κ το άλλο μου μισό.... Τώρα πρέπει κ έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας να σταθούμε στα πόδια μας.... Πρέπει να αναλάβουμε κ τους 2 ρόλους κ μάνα κ πατέρας κ μερικές από εμάς κ γιαγιά... Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας κ να προχωρήσουμε αν με ρωτάτε πως; Δεν ξέρω.... αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να παλέψουμε για μας κ τα παιδιά μας... κ την αξιοπρέπεια μας που κάποιοι μας έχουν αφαιρέσει!! Καλό Πάσχα φίλες μου καλή Ανάσταση σε όλους!!!!!

ΦΩΤΕΙΝΗ: Γιατί πρέπει να παλέψουμε;; Το αυτονόητο θα ήταν η πολιτεία να είναι με τις φτερούγες τις πάνω από τις ορφανικές οικογένειες με μικρά παιδιά ......εμείς παλεύουμε για το αυτονόητο... αυτό με τσατίζει τρελά..... πέσαμε πάνω στη χειρότερη συγκυρία ..την ανεγκέφαλη αλλαγή του νόμου..... και το κράτος δείχνει τα δόντια του σε εμάς... σαν να έχουμε πανούκλα...  όχι το λάθος είναι τεράστιο... δεν πρέπει να εξευτελίζονται έτσι ζωές και αξιοπρέπειες..

ΜΑΓΔΑΛΝΗΝΗ: Ο σύζυγος μου ήταν πλοίαρχος και τα διαστήματα που απουσίαζε μόνη μεγάλωνα τα παιδιά μου και αντιμετώπιζα τη ζωή. Όταν συναντούσα δυσκολίες και του το έλεγα η απάντηση του ήταν. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ. Αυτό πρέπει να έχουμε σύνθημα. Να σταθούμε στα πόδια μας και να προχωρήσουμε ειδικά κάποιες έπο σας που πρέπει να μεγαλώσετε τα παιδιά σας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Κουράγιο Ρούλα όλες περάσαμε τα ίδια. Στάσου στα πόδια κορίτσι μου για τα παιδάκια σου έχει ο θεός!!!

ΕΛΕΝΗ: Αγαπημένη φίλη τα είπες όλα!!! Παλεύουμε πρώτα για μας!!! Τα παιδιά μας πήραν το δρόμο τους κι εμείς το δικό μας Γολγοθά που πρέπει ν ανέβουμε.

ΈΛΣΑ: Η αγανάκτηση μεγάλη. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί! Πόσο να αντέξουμε ακόμα. Μας κοροϊδεύουν μας πάνε από μήνα σε μήνα δε πιστεύω τίποτα πια! Είναι ντροπή! Μας κοροϊδεύουν παίζουν με το πόνο μας!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ: Τον ίδιο Γολγοθά περάσαμε και εμείς με την ασθένεια και έχασα τον άνθρωπο μου στα 56 του. Δεν πρέπει αυτός ο άδικος νόμος να ισχύσει. Όλες μαζί μπορούμε.

ΜΑΡΙΑ: Τον ίδιο Γολγοθά περνάμε όλες μας... Εγώ τον έχασα στα 54 σε 17 μέρες.. Καρκίνος... σε καλπάζουσα μορφή... Ο απάνθρωπος νόμος πρέπει να φύγει... να τον πάρουν πίσω.... Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους.!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Καλή μου και εγώ μόνη είμαι. Άδειασε η φωλιά, η κόρη μου η μεγάλη ήταν ήδη παντρεμένη, η δεύτερη μου κόρη έφυγε για το τελευταίο ταξίδι 14 μήνες πριν τον μπαμπά της, ο γιος μου ζει σε άλλη πόλη και εγώ μόνη. Υγεία και δύναμη να μας δίνει ο Θεός να είναι γερά και τυχερά τα παιδιά μας. Ξέρω εδώ και 23 μήνες πόσο σκληρό είναι να ζεις μόνη αλλά δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Καλή Ανάσταση!!!!

ΑΓΓΕΛΑ: Καλή ανάσταση σε όλο τον κόσμο!!!!! Θέλω να πιστεύω πως θα έρθει η ανάσταση κ για μας τις κατατρεγμένες γυναίκες..... το θείο φως ας θρονιάσει στις καρδιές των άθεων....

ΛΑΜΠΡΙΝΗ: Δύσκολες μέρες για εμάς. Καλή Ανάσταση.

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου. Ας ευχηθούμε ο κάθε άνθρωπος που κουβαλάει έναν δικό του Σταυρό να έχει τη δική του λύτρωση και Ανάσταση.

ΣΟΦΙΑ: Την σταύρωση την ζούμε κάθε μέρα. Η Ανάσταση έπεται. Ακόμα και ο Μεσσίας μάτωσε πριν την Ανάσταση. Τι περίμενες; Δεν θα ματώσεις εσύ; Είναι πολλοί οι Γολγοθάδες και ο δρόμος μακρύς. Φοβάσαι; Κι εγώ. Ως πότε; Μέχρι να τελειώσει ετούτη η ανηφόρα. Το άδικο δεν έχει ποτέ καλό τέλος. Ξέρουν τα εγκλήματά τους. Μη θαρρείς πως δεν τα γνωρίζουν. 

ΒΙΚΥ: Όταν οι άνθρωποι σου παίρνουν με το ένα χέρι ο Θεός στα δίνει πίσω με τα δυο. Έχε εμπιστοσύνη σε αυτόν. Ξέχνα την πίκρα σου. 


* Πρώην Πρόεδρος Παρ/τος ΕΑΑΣ Λάρισας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ  Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.