10 Ιουνίου 2018

Λήξη Εργασιών του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Σ.Α) στα Καμένα Βούρλα-Φθιώτιδας την 9 & 10-06-2018...


΄Εληξαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Σ.Α),που πραγματοποιήθηκαν στα Καμένα-Βούρλα-Φθιώτιδας το Σαββατοκύριακο 9 & 10-06-2018, στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του ξενοδοχείου "ΓΑΛΗΝΗ" 

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την ανάγνωση των πεπραγμένων του Δ.Σ.της ΠΟΑΣΑ, έτους 2017 από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευάγγελο ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ,τον Ισολογισμό-Απολογισμό έτους 2017 από τον Ταμία της Ομοσπονδίας,Ηλία ΤΣΙΒΙΚΗ και την ΄Εκθεση του Οικονομικού Ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον Πρόεδρο αυτής,Νικόλαο ΟΥΡΑΝΟ.

Ακολούθησε η ανάπτυξη θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος από τους:


➤ ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑ Νικολάο,Γ.Γ.ΣΕΠΑΣΑ,με θέμα Εφεδρεία της ΕΛ.ΑΣ.- Εθελοντισμός.


➤ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριο,μέλος του Δ.Σ.της Π.Ο.Α.Σ.Α & του Μ.Τ.Σ.,με θέμα Ταμεία (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α-Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π.-Μ.Τ.Σ)-Εφημερίδα "ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ".


➤ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο,μέλος Δ.Σ.της Π.Ο.Α.Σ.Α. & του ΝΙΜΤΣ,με θέματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΝΙΜΙΤΣ-Στρατιωτικά Νοσοκομεία).


➤ ΜΠΕΤΤΑ Δημήτριο,Α΄Αντιπρόεδρο Π.Ο.Α.Σ.Α.,με θέμα την Αναπροσαρμογή των Συντάξεων-Κρατήσεις Υγ/κής Περίθαλψης-Ν.4093/2012,Ν.3986/2011 και άρθρο 13 4387/2016 "Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση Ασφαλιστικού-Συνταξιοδοτικού Συστήματος κλπ".


➤  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα,Νομικό Σύμβουλο της Π.Ο.Α.Σ.Α.,με θέμα τις δικαστικές διεκδικήσεις επί των μνημονιακών νόμων κ.λ.π.

➤ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ Απόστολο,Υπεύθυνο Δημ.Σχέσεων του Συλλόγου θανόντων Συζύγων (ΑΞ.Ι.Α.),για τις συντάξεις χηρείας (άρθρο 12 Ν.4387/2016) Ν.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ.

Χαιρετισμούς προς του Συνέδρους-Καλεσμένους απηύθυναν:
➥ Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α.Φθιώτιδας, Νικόλαος ΚΑΤΣΑΜΑΣ. 


➥ Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α,Ευάγγελος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

➥ Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.,Αντιστράτηγος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος.

➥Εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.
➥ Ο Βουλευτής της Ν.Δ.και Τομεάρχης Οικονομικών,Χρήστος ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ.

➤ Ομιλίες-Τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ.της Π.Ο.Α.Σ.Α-Συνέδρων.
ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος Β΄Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος,Γ΄Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΑ.
ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος,Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας.
Στη συνέχεια ακολούθησε ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία του π.Υπουργού της Ν.Δ.και Επίκουρου Καθηγητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου,dr Ευριπίδη ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ,με θέμα "ΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ"

Οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου περατώθηκαν περί ώρα 13.30΄της Κυριακής (10-06-2018) με την εισήγηση του προέδρου του Συνεδρίου για το περιεχόμενο του Ψηφίσματος και τις τυχόν προτάσεις των Συνέδρων προς τους αρμοδίους φορείς.

ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠ., ΔΙΒΑΝΗΣ ΒΑΣ., ΜΠΕΤΤΑΣ ΔΗΜ., ΖΑΧΟΣ ΣΩΤ., ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΘΕΟΔ., ΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣ. & ΧΑΤΖΗΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤ.
ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ ΟΔΥΣΕΥΣ, ΔΙΒΑΝΗΣ ΒΑΣ., ΜΠΕΤΤΑΣ ΔΗΜ., ΖΑΧΟΣ ΣΩΤ., ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΘΕΟΔ., ΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣ. & ΧΑΤΖΗΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.