17 Οκτωβρίου 2018

Ηλεκτρονικά ραντεβού στο ΝΙΜΤΣ

Με έγγραφό του το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ.,  Σχετικό Αριθμ πρωτ Φ 300/6452 απο 1-8-2018,  μας εγνώρισε τα εξής :
Σας γνωρίζουμε ότι, από της 13 10:00 Ιουλ 18, τέθηκε σε καθημερινή λειτουργία η πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Ραντεβού του ΝΙΜΤΣ.
Η  πρόσβαση   στην  εφαρμογή  πραγματοποιείται   από τέσσερα διαφορετικά  σημεία  του  κύριου  ιστοχώρου του  Νοσοκομείου  417nimts.army.gr 
Οι  ενέργειες  που  απαιτούνται για τον προγραμματισμό και κλείσιμο των Ηλεκτρονικών Ραντεβού καθώς και γενικές πληροφορίες για το Ηλεκτρονικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Ληπτών Υγείας (ΗΚΕΛΥ), περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.
Συναφώς σας γνωρίζουμε ότι, η πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Ραντεβού, στην οποία έχουν ενσωματωθεί τα πλάνα των εξωτερικών ιατρείων που παρελήφθησαν μέχρι και σήμερα, θα εμπλουτίζεται συνεχώς και αναλόγως της άφιξης των εγκεκριμένων από τη Διοίκηση, πλάνων λειτουργίας των υπολοίπων ιατρείων.
 
                                 ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΚΕΛΥ
Το ΗΚΕΛΥ  είναι ξεχωριστό για κάθε Νοσοκομείο που υπάγεται στο σύστημα «Φίλιππος».
Το ηλεκτρονικό  προφίλ του εκάστοτε χρήστη δημιουργείται ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ (την αρχική), και έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε ΗΚΕΛΥ από τη στιγμή της δημιουργίας του και μετά.
Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ασθενής ή να θέλει να προγραμματίσει ραντεβού για να φτιάξει το Ιατρικό Προφίλ του. Αντιθέτως κρίνεται απαραίτητο να δημιουργήσει ο καθένας μας Ψηφιακό Ιατρικό Προφίλ τόσο για τον ίδιο όσο και για τα προστατευόμενα μέλη αλλά και τους οικείους του.
Το Ψηφιακό Ιατρικό Προφίλ θα ακολουθεί πλέον τον εκάστοτε Λήπτη Υγείας (ΛΥ), σε όλα τα Νοσοκομεία του «Φιλίππου» αρχικά (ασχέτως κλάδου ΕΔ - ΣΑ που ανήκει ή άνηκε κάποιος).
Η εφαρμογή  είναι real  time , πράγμα  που  σημαίνει ότι το ραντεβού από τη στιγμή που θα κλειστεί αυτομάτως διαγράφεται από τα διαθέσιμα ραντεβού.
Εξοικονομείται χρόνος αλλά και κόπος αν αναλογιστούμε ότι ένας ΛΥ  μέχρι τώρα έπρεπε να περιμένει στην τηλεφωνική αναμονή ή στην ουρά για να προγραμματίσει ένα ραντεβού στο ΝΙΜΤΣ.
Είναι υποχρέωση όλων μας να προβάλουμε το έργο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας, καθώς και τη μέριμνά μας προς τους ΛΥ.
Διαβάστε περισσότερα παρακάτω στις οδηγίες του ΝΙΜΤΣ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.