1 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αντιπρόεδρος Διβάνης Βασίλειος και ο Γενικός Γραμματέας Ζάχος Σωτήριος εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο μας στην εκδήλωση!

Την Παρασκευή 16-11-2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην 110 ΠΜ η παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ ''Στην Εξορία, Ερζουρούμ-Άσκαλε 1943''  Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Λάρισας σε συνεργασία με Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) ενώ την παρουσίαση έκανε η επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης κ. Ειρήνη Σαρίογλου η οποία με την ρητορική δεινότητα του λόγου της μάγεψε το ακροατήριο. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διοικητής της 110 ΠΜ, Σμχος (Ι) Απόστολος Χόρτης και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας επέδωσαν αναμνηστικά δώρα στην κ. Σαρίογλου.  
Η ΕΑΑΑ Παράρτημα Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει το διοικητή της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Απόστολο Χόρτη και το προσωπικό για τη φιλοξενία και την υποστήριξη να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσει την αξιότιμη καθηγήτρια του τμήματος Νεοελληνικών σπουδών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης κ. Ειρήνη Σαρίογλου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας.
Όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.





Περισσότερες φωτογραφίες στο:http://www.eaaalar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=522:-110-&catid=6:ek&Itemid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.