8 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση για Αρχαιρεσίες και Απολογισμό Διοικητικού Συμβουλίου

-Παρακαλείσθε όπως την 21 του μηνός Μαρτίου του έτους 2019 ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και ώρα 09.00 προσέλθετε στα γραφεία του Συνδέσμου οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 28 , όπου θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου με τα παρακάτω θέματα.
1. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2018
2. Ισολογισμός έτους 2019
3. Ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου για συνταξιοδοτικά και άλλα θέματα.
4. Εφόσον υπάρχει η προβλεπόμενη απαρτία του ½ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, θα συζητηθεί τροποποίηση του καταστατικού.
5. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη Προέδρου , Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
-Όσοι συνάδελφοι-μέλη του Συνδέσμου μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου ή για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή για μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής να υποβάλλουν σχετική ΔΗΛΩΣΗ μέχρι την 18-3-2019 στα γραφεία του Συνδέσμου και από ώρες 10.00 έως 12.00
-Προϋπόθεση για υποβολή υποψηφιοτήτων και άσκησης του Εκλογικού Δικαιώματος έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
-Σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει άλλη Γενική Συνέλευση την 28-3-2019 στην αίθουσα της ΧΡΙΣΤΡΙΑΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ οδός Ανθίμου Γαζή την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα και τον ίδιο σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.