4 Απριλίου 2019

Συγκρότηση του νέου ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών ν. Λάρισας



Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Συνδέσμου ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Θεόδωρος κάλεσε τα εκλεγέντα μέλη του Νέου Δ.Σ. ΤΗΝ 2-4-2019 και ώρα 09.00 στα γραφεία του Συνδέσμου, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα  όπως προβλέπεται από καταστατικό.
- Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου εξελέγη ομόφωνα ο ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος.
- Για το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα εξελέγη ομόφωνα ο ΖΑΧΟΣ Σωτήριος.
- Για το αξίωμα του Ταμία εξελέγη ομόφωνα ο ΠΑΤΣΙΑΤΖΗΣ Ηλίας
- Επειδή από την Γενική Συνέλευση της 28-3-2019 εγκρίθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα η τροποποίηση του Καταστατικού, στο οποίο προβλέπεται θέση Β΄ Αντιπροέδρου με αρμοδιότητες Δημόσιες Σχέσεις Λειτουργία Ιστοσελίδας ή ότι άλλο ζητηθεί από το Δ.Σ. και θέση Ειδικού Γραμματέα με αρμοδιότητες Οργάνωση Εκδηλώσεων - Τράπεζα αίματος του Συνδέσμου – Βοήθεια στην Γραμματειακή υποστήριξη ή ότι άλλο ζητηθεί από το Δ.Σ. ορίσθηκαν οι παραπάνω θέσεις Αξιώματα προσωρινά, μέχρι την έγκριση και ισχύ του τροποποιημένου καταστατικού. Το μέλος του Δ.Σ. ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος ορίσθηκε προσωρινός Β' Αντιπρόεδρος με επιπλέον αρμοδιότητα την παρακολούθηση θεμάτων ανωτέρων και ανωτάτων Αξιωματικών και ενημέρωση αυτών. Το μέλος του Δ.Σ. ΝΤΕΛΛΗΣ Βασίλειος ορίσθηκε προσωρινός Ειδικός Γραμματέας με επιπλέον αρμοδιότητα την παρακολούθηση θεμάτων που αφορούν τους προερχομένους από την Αστυνομία Πόλεων και ενημέρωση. Το μέλος του Δ.Σ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα αναλαμβάνει την ευθύνη παρακολούθησης θεμάτων γυναικών Αστυνομικών και χηρών και ενημέρωση αυτών και επικούριση στο έργο του Ειδικού Γραμματέα στην οργάνωση εκδηλώσεων.

- Στην συνέχεια του Δ.Σ. συνεδρίασε για την εκλογή αντιπροσώπων  για την ομοσπονδία.

- Ο Σύνδεσμος επειδή έχει πάνω από 500 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και κάτω από 1000 αντιπροσωπεύεται με 4 τέσσερις αντιπροσώπους, σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και εξ ορισμού αντιπρόσωπος.

- Για τις υπόλοιπες (4) θέσεις εξελέγησαν ομόφωνα οι α) ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος β) ΖΑΧΟΣ Σωτήριος γ) ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος και δ) ΝΤΕΛΛΗΣ Βασίλειος. Αναπληρωματικοί αντιπρόσωποι ορίσθηκαν οι α) ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα και β) ΠΑΤΣΙΑΤΖΗΣ Ηλίας.

- Το Δ.Σ. μπορεί να ορίζει με απόφασή του παρατηρητές στις Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας, εκτός των ανωτέρω και εκ των αναπληρωματικών του Δ.Σ. α) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο β) ΣΚΡΕΤΤΑ Παύλο και γ) ΚΑΒΡΑΚΟ Μιλτιάδη, εφόσον το επιθυμούν, με δικές τους δαπάνες.

- Μετά το πέρας της συγκρότησης του Δ.Σ. σε Σώμα ο πλειοψηφών  της Εξελεγκτικής Επιτροπής ΚΑΨΙΩΧΑΣ Γεώργιος κάλεσε του εκλεγέντες στην Ε.Ε. ΤΙΓΚΑ Γεώργιο και ΤΣΙΑΝΤΑ Χρήστο για να συγκροτηθούν σε Σώμα όπως ορίζει το Καταστατικό.

- Προτάθηκε για Πρόεδρος ο ΤΙΓΚΑΣ Γεώργιος, ο οποίος εξελέγη ομόφωνα. Μέλη ορίσθηκαν οι ΚΑΨΙΩΧΑΣ Γεώργιος και ΤΣΙΑΝΤΑΣ Χρήστος. Αναπληρωματικά μέλη ορίσθηκαν οι α) ΠΑΤΑΣ Στέφανος και β) ΜΑΓΑΛΙΟΣ Ιωάννης.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαριστεί όλους τους υποψηφίους για τη συμμετοχή και όλα τα μέλη που προσήλθαν και ψήφισαν στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. του Συνδέσμου, αλλά και για την απαρτία και υπερψήφιση για την τροποποίηση του Καταστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.