17 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΝ: Τέκνο μέλους μας χρειάζεται τη βοήθεια μας



Αγαπητοί συνάδελφοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τέκνο μέλους μας, ηλικίας 34 ετών, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Για την αντιμετώπισή του απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού. Επειδή το κόστος της επέμβασης είναι πολύ υψηλό, το μέλος μας αιτήθηκε να εξετασθεί η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης από τον Σύνδεσμο μας με σκοπό τη συμπλήρωση του απαιτούμενου ποσού.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, με ομόφωνη απόφαση του, αποφάσισε να γνωστοποιήσει το θέμα στα μέλη και στους φίλους του Συνδέσμου με την παράκληση, όποιος επιθυμεί, να ενισχύσει οικονομικά τον συνάδελφο μας, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα του παιδιού του.
Παρακαλούνται τα μέλη μας αλλά και οι φίλοι του Συνδέσμου μας, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον κάτωθι λογαριασμό, και στα γραφεια του συνδέσμου.
Alpha Τράπεζα (IBAN GR82 01405460546002114000952) - (Αριθμός Λογαριασμού 546-002114-000952).
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας, ώστε να ενισχυθεί επαρκώς ο συνάδελφός μας και να συγκεντρώσει το υπολειπόμενο ποσό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το γραφείο του Συνδέσμου μας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο, 2410-256836.
Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών ν. Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.