5 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητά μέλη,

-Σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα σχετικά με τα αναδρομικά που έχουμε λάβει, τα μέλη που έχουμε κάνει αγωγή- προσφυγή στον κ. Τσάτσο Αθανάσιο, δικηγόρο και μέλος του Συνδέσμου.

-Όπως προέκυψε μετά από σχετικό έλεγχο του Συνδέσμου, το εργολαβικό- συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει κατά την υποβολή της αγωγής περιλαμβάνει τον όρο ότι:

Έχουμε υποχρέωση καταβολής 3% επί του επιδικασθέντος ποσού αν αυτή η πράξη γίνει εξωδίκως με νόμο ή συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, στον ή στους δικηγόρους ως αμοιβή.  

-Κατόπιν αυτού παρακαλούμε τα μέλη να καταθέσουν το ποσοστό του 3% στον υπ΄αρίθμ. ΙΒΑΝ: GR6801717520006752140185225 της Τράπεζας Πειραιώς στο όνομα ΚΑΛΟΥΔΗΣ και συνεργάτες ή να επικοινωνήσουν με τον δικηγόρο κ. ΤΣΑΤΣΟ Αθανάσιο για περαιτέρω διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 6977663368, 2410259981, διεύθυνση γραφείου Μ.Αντύπα 1 Λάρισα.

-Επιπλέον ενημερώνουμε ότι  η υποβληθείσα αγωγή συνεχίζεται και σύμφωνα με κυβερνητικές διαρροές εικάζεται ότι όσοι έχουν υποβάλλει αγωγή θα λάβουν το δώρο και την διαφορά της επικουρικής για το 11μηνό στο ακέραιο. Όσοι δεν υπέβαλλαν αγωγή θα λάβουν το μισό, είδομεν και αναμένουμε. 

                                                               Για το Δ.Σ

             Ο                                                                                                      Ο

      Πρόεδρος                                                                                     Γ. Γραμματέας

Χρυσσόμαλλος Θεόδωρος                                                               Ντελλής Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.