13 Νοεμβρίου 2014

Ο κ. Σταϊκούρας στη Βουλή (12-11- 2014) για τις αποδοχές-συντάξεις των στελεχών Ε.Δ. & Σ.Α.(video)...




ΣΧΟΛΙΟ: Ο κος ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ κατά τη σημρινή ομιλία στη Βουλή και συγκεκριμένα στο 6.17´ αναφέρει ξεκάθαρα για ΕΦΑΠΑΞ καταβολή των αναδρομικών από 1/7/2014 για τους αποστράτους και όχι μέρος των αναδρομικών από 1/7/2014, όπως είχε δηλώσει ΕΔΩ: & κατά τη συνάντησή του με ταυς Προέδρους των Ομοσπονδιών των Σ.Α.και αργότερα διευκρινιστικά ΕΔΩ: Τελικά άλλαξε κάτι; Διότι με τις παλινωδίες του ΔΕΝ γνωρίζουμε τι εν προκειμένω ισχὐει!! Ας ελπίσουμε ότι πρυτάνευσε η λογική και θα ισχύσουν οι σημερινές δηλώσεις του...´Ιδωμεν...

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΕ .ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΠΑΠΑΛΑ??? ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ??? ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ??? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως βλέπεις συνάδελφε, ΜΟΝΟ το 50% μας δίνουν...Τα υπόλοιπα μάλλον θα τα διεκδικήσουμε με αγωγές προς το Ελεγκτικό Συνέδριο.Ίδωμεν...Για οποιαδήποτε ενέργεια θα γίνει σχετική ενημέρωση.

      Διαγραφή
  2. Ακουσα πολλες φορες το επιμαχο σημειο της ομιλιας Σταικουρα και κατεληξα στο συμπερασμα πως ΠΡΑΓΜΑΤΙ τα αναδρομικα περιοδου ΙΟΥΛΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014,θα δοθουν ΟΛΑ την 22-12-2014,ημερομηνια κατα την οποια θα καταβληθουν οι συνταξεις Δημοσιου.Δηλ.ισχυουν ακριβως τα ιδια για τους αποστρατους,με την διαφορα οτι θα αποκατασταθουν 1 μηνα αργοτερα απο τους εν ενεργεια.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ον)ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:ΤΗΝ 27-11-2014,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:50%,ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ:6 ΜΗΝΩΝ ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 26 ΜΗΝΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ 36 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ον)ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ:ΤΗΝ 22-12-2014,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:50%,ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ:6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 26 ΜΗΝΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ 36 ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συναδελφε,για το υπολοιπο 50%,πρεπει εκ νεου να προσφυγουμε στην Δικαιοσυνη.Εκτος και εαν και οταν βελτιωθει η οικονομικη κατασταση της χωρας(!!!),αποφασισουν απο μονοι τους να δωσουν τα υπολοιπα,γιατι κατι τετοιο αφησε να εννοηθει ο πρωθυπουργος στην ΔΕΘ,με την αμεση και Δημοσια παραδοχη,πως η αποκατασταση των ενστολων ειναι μιση.Δηλαδη με τα χρηματα που πηραν απο εμας,ιδιως τους αποστρατους,δημιουργησαν πρωτογενες πλεονασμα και οπως ειπε χθες ο Σταικουρας στην Βουλη:"Αν διναμε το 100% στους ενστολους θα επεφταν εξω οι δημοσιονομικοι στοχοι".Μια εμμεση παραδοχη πως οι μειωσεις μας ηταν εν γνωση τους αδικες,αντισυνταγματικες και αγριες.Δεν υπολογισαν καθολου εμας και τα παιδια μας,γιατι δεν τους ενδιαφεραμε.Δεν τους εννοιαζε,βρε αδελφε.Ποιος θα καθοταν να ασχοληθει με τον Αστυνομικο (τον"μπατσο"),που συστηματικα επι σειρα ετων εβριζαν και απαξιωναν και επιπροσθετως τον ειχαν σαν σακο του μποξ,οι περισσοτεροι του λαου και δη οι λεγομενοι προοδευτικοι.Προσπαθησαν και το πετυχαν να λειτουργησει ο κοινωνικος αυτοματισμος εις βαρος μας,αφου ολοι πλεον μας βλεπουν με μισο ματι και ας μην ξερουν τι πραγματικα εγινε με τις μειωσεις μας.Τους αρκει το ΓΙΑΤΙ μονο σε αυτους.Αυτο,ειμαι πεπεισμενος,δεν θα συνεβαινε για απολυτως καμμια ομαδα εργαζομενων.Βλεπεται τα αποφθεγματα μεγαλων ανδρων:"Ο αστυνομικος ειναι αυτος που καθεται παντα στον καλο των πολιτων" και"η κοινωνια εχει την ταση να απομακρυνει απο κοντα της δυο ομαδες ανθρωπων.Αυτους που της κανουν κακο και αυτους που της κανουν κακο" βρηκαν την απολυτη δικαιωση τους στην παρακμαζουσα Ελληνικη κοινωνια.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ:1)ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ και2)ΜΕ ΨΗΦΟ ΟΡΓΗΣ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ. Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.