7 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ.ΕΘ.Α.κ.ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ...


ΣυνάντησηΣυνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης (Ν.Τρικάλων) και Δημήτρης Κυριαζίδης (Ν.Δράμας), στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
Οι Βουλευτές ευχήθηκαν στο νέο Υπουργό δύναμη και παραγωγικό έργο, δηλώνοντας την πρόθεση και τη διάθεση τους, να εισφέρουν στη προσπάθειά του για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και ειδικότερα για το ανθρώπινο δυναμικό αυτών. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ενημερωθούν γιαμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης (Ν.Τρικάλων) και Δημήτρης Κυριαζίδης (Ν.Δράμας), στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
Οι Βουλευτές ευχήθηκαν στο νέο Υπουργό δύναμη και παραγωγικό έργο, δηλώνοντας την πρόθεση και τη διάθεση τους, να εισφέρουν στη προσπάθειά του για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και ειδικότερα για το ανθρώπινο δυναμικό αυτών. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ενημερωθούν για......>> εθνικά ζητήματα που απασχολούν ιδιαιτέρως την πατρίδα μας. 
Τέλος, η συζήτηση επεκτάθηκε και στο ζήτημα της κατάθεσης κ.λπ. των ¨αναδρομικών¨ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. 
Το εν λόγω ζήτημα, άλλωστε, απασχόλησε και την κοινή συνάντηση που πραγματοποίηθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με τους συναρμόδιους Υπουργούς και τους εκπροσώπους των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, όπου συμμετείχαν και οι προαναφερθέντες Βουλευτές, αλλά και ο βουλευτής Αχαϊας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας.ΠΗΓΗ:

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ .ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΣΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.