21 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση του Γ.Λ.Κ.για το Ε.Ο.Β.τέκνων άνω των 18 ετών,που φοιτούν στην Ανώτερη ή Ανώτατη Εκπαίδευση, σε Ι.Ε.Κ, καθώς και στην Μέση Εκπαίδευση....



Σας ενημερώνουμε ότι: 
ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ:
Άρθρο 11 του ν.3205/2003 και άρθρο 17 του ν.4024/2011 σε συνδυασμό με την παρ.2ε του άρθρου 1 του ν.4024/2011. 

Άρθρο 11 του Ν.3205/2003 και άρθρο 17 του ν.4024/2011 σε συνδυασμό με την παρ.2ε του άρθρου 1 του Ν.4024/2011.


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ:
1.Στη μέση εκπαίδευση και όχι πέραν του 19ου έτους της ηλικίας τους.

2.Σε ΙΕΚ, στην ανώτερη ή ανώτατη εκπαίδευση καθώς και σε ομότιμες Σχολές του Εξωτερικού για όσο διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα φοίτησης στη κάθε σχολή σύμφωνα με τον οργανισμό της (π.χ. 2ετής, 3ετής, 4ετής κλπ) ανεξάρτητα από το εάν έχουν πάρει πτυχίο και σε καμία περίπτωση πέραν από τη συμπλήρωση του 24ου έτους της ηλικίας τους.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ της εν λόγω παροχής για τέκνα που φοιτούν σε κολέγια που δεν ανήκουν στις ανώτερες βαθμίδες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Η αίτηση υποβάλλεται μαζί με τη βεβαίωση Σπουδών της οικείας Σχολής ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατά το χρόνο της πρώτης εγγραφής στην οικεία Σχολή και ΟΧΙ κάθε χρόνο.Επανυποβολή αίτησης απαιτείται μόνο στην περίπτωση αλλαγής Σχολής. 
  1. Παρακαλούμε να μην υποβάλλονται άσκοπα αιτήσεις μετά το πέρας του χρόνου φοίτησης που προβλέπεται από τον Οργανισμό κάθε Σχολής ανεξάρτητα αν τα τέκνα σας δεν έχουν πάρει ακόμη πτυχίο.
  2.  Σχετικές αιτήσεις που έχουν υποβληθεί δεν χρήζουν ενέργεια σύμφωνα με τα προαναφερόμενα και θα τεθούν αρχείο χωρίς άλλη ενημέρωση σας.

Ο Γενικός Διευθυντής
Σπυρ. Ντάνος

 

18 σχόλια:

  1. Δάνειο προσφορά έχει μειωθεί σε ποσοστό
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον ενδιαφέρεται για οικονομική βοήθεια. Αυτό είναι ένα δάνειο, μεταξύ ατόμου με απλές συνθήκες και ειδικά για το γεγονός αυτό είναι κατασκευασμένα ορισμένες διατάξεις για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου είναι 2% και η αποπληρωμή γίνεται σε μηνιαία βάση, εάν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου. Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: lucastrid123@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλησπέρα και καλές γιορτές επειδή δεν καταλαβαίνω αν με αφορά αυτό , αφορά όλους όσους έχουν παιδιά στο πανεπιστήμιο άνω των 18 και για τι ποσό μιλάμε, αίτηση που υπάρχει και γενικά πως κινούμαι. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ .................ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ αγαπητέ συνάδελφε για τις Ευχές σου και αντεύχομαι Χρόνια Πολλά,Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017, με υγεία.
      Το Ειδικό Οικογενειακό Βοήθημα (Ε.Ο.Β) αφορά όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου,που έχουν τέκνα που φοιτούν σε Α.Ε.Ι.,Τ.Ε.Ι.& Ι.Ε.Κ., για όσο διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα φοίτησης στη κάθε Σχολή, σύμφωνα με τον οργανισμό της (π.χ. 2ετής, 3ετής, 4ετής κλπ) ανεξάρτητα από το εάν έχουν πάρει πτυχίο και σε καμία περίπτωση πέραν από τη συμπλήρωση του 24ου έτους της ηλικίας τους. Το ποσό είναι 18 € για κάθε τέκνο.Για την χορήγηση αποστέλλεις αίτηση στο Γ.Λ.Κράτους,επισυνάπτοντας την βεβαίωση σπουδών.

      Διαγραφή
  3. Μπορεί να γίνει σαφής ο ASTRID,γιατί δεν βγάζω ακρη.(;)
    Περί τίνος πρόκειται;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάτη είναι συνάδελφε,ψάχνει για υποψήφια θύματα! Αγνόησέ το...
      Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά,με υγεία...

      Διαγραφή
  4. Σσσσσσ..... Προσοχή κυκλοφορεί αστρίτης!!!!! Μακρυά..... μη τσιμπήσει κάποιον. Απλά οσμήστηκε και την δική μας ιστοσελίδα, όπως εχει κάνει και σε πολλές άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα κυρίες και κύριοι
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον ενδιαφέρεται για οικονομική βοήθεια. Αυτό είναι ένα δάνειο, μεταξύ ατόμου με απλές συνθήκες και ειδικά για το γεγονός αυτό είναι κατασκευασμένα ορισμένες διατάξεις για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: lucastrid123@gmail.com. Αν σας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν σου χορηγεί δάνεια πάρτα μόνος σου δεν χρειάζεται να πάρεις στον λαιμό σου καί άλλους. Ποιός σου χορηγεί δηλαδη astrid = αλβανικό όνομα, από εκεί σου χορηγούν και εσύ χορηγείς σε άλλους; Δεν γίνεσαι ποιό σαφής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή μέρα

    Είμαι ο Αναπληρωτής Μπράιαν Ουάσιγκτον, δανειστής ιδιωτικών χρημάτων. Δάνει δάνεια με επιτόκιο 3% ετησίως και εντός ποσού € 5.000,00 έως € 900.000.000,00 ως προσφορά δανείου. 100% Χρηματοδότηση Έργου με εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα δάνεια. Είμαστε εγγυημένοι στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πολυάριθμους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με τα ευέλικτα πακέτα δανεισμού, τα δάνεια μπορούν να μεταποιηθούν και τα κεφάλαια να μεταφερθούν στον δανειολήπτη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Λειτουργούμε υπό σαφείς και κατανοητούς όρους και προσφέρουμε δάνεια όλων των ειδών σε ενδιαφερόμενους πελάτες, επιχειρήσεις, εταιρείες και κάθε είδους επιχειρηματικές οργανώσεις, ιδιώτες και επενδυτές ακινήτων. Απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επιστρέψτε σε μένα, καθώς περιμένω την άμεση και άμεση ανταπόκριση σας.


    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ:
    Ονομα: .....................
    Επίθετο: ......................
    Φύλο: ..........................
    Οικογενειακή κατάσταση: .............................
    Διεύθυνση Επικοινωνίας: ..........................
    Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: .........................
    Χώρα: ............................
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: .........................
    Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: .................
    Διάρκεια δανείου: ...............................
    Επάγγελμα: .............................
    Μηνιαίο εισόδημα: ..........................
    Σκοπός δανείου: .............................
    Άμεσος αριθμός τηλεφώνου: ...................................

    Email: washingtonprivateloanfirm@yahoo.com

    Από,
    Αναθ. Brian Washington
    Διευθύνων Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Χρειάζεστε δάνειο; elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί κάποιος να μου στείλει την αίτηση για το ΕΟΒ; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; επισκεφθείτε το Quicken Loan Fund Ltd.

    Προσφέρουν τα ακόλουθα είδη δανείων
    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
    * Payday δάνειο
    * Επιχειρηματικό Δάνειο
    *Προσωπικό δάνειο
    *Στεγαστικό δάνειο
    * Χρηματοδότηση αυτοκινήτων
    * Αγροτικό Δάνειο
    * Εμπορικό δάνειο
    * Δάνειο Επενδύσεων
    Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3% και διάρκεια δανείου 1 έως 20 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. email μέσω; quickenloanfund@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.