Συμμετοχή της Π.Ο.Α.Σ.Α . στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εν ενεργεία & αποστράτων Σ.Α στη 84η ΔΕΘ

 Συμμετοχή της Π.Ο.Α.Σ.Α . στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εν ενεργεία & αποστράτων Σ.Α στη  84η ΔΕΘ
Τελευταία ενημέρωση11/09/2019
Η Π.Ο.Α.Σ.Α. με Αντιπροσωπεία της ως και με την συμμετοχή αρκετών πρωτοβάθμιων Σωματείων παρέστη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας , διαδήλωσης και πορείας που διοργάνωσαν οι οργανώσεις των εν ενεργεία συναδέλφων μας.  Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απήυθυνε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α., υποστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος ο οποίος ανάμεσα στα άλλα ανέφερε:
«Εν ενεργεία συνάδελφοι είμαστε δίπλα σας στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας και σας θέλουμε δίπλα μας στην ανάδειξη των δικών μας.  Είναι αιτήματα που έχουν να κάνουν με την επιβίωση και την αξιοπρέπειά μας.
Όπως δήλωσε ο κ. Πρωθυπουργός μας θεωρεί στυλοβάτες για μια ασφαλή Πατρίδα.  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ασχοληθεί με τα προβλήματά μας και θα δώσει τις πρέπουσες λύσεις.  Σε ένα Κράτος δικαίου είναι αδιανόητο να μην εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις.  Κύριε Πρωθηπουργέ, δεσμευτείτε ότι θα καταργήσετε την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης, θα καταργήσετε το άρθρο του Ν. Κατρούγκαλου περί προσωπικής διαφοράς στις παλαιές συντάξεις και θα εντάξετε στις συντάξιμες αποδοχές μας το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών.  Παράλληλα επανασυνδέστε τις συντάξιμες αποδοχές μας με το μισθολόγιο των εν ενεργεία συναδέλφων μας, χτυπώντας έτσι στην καρδιά του τον – κακό Νόμο Κατρούγκαλου – όπως εσείς αποκαλέσατε.
Τελειώνοντας, στο όραμά σας για την Αναγέννηση της Πατρίδας μας, για μια Πατρίδα οικονομικά ανθηρή, Δημοκρατική και με Ευρωπαϊκή προοπτική είμαστε αρωγοί σας και πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε θυσία».