27 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΡΩΓΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.



   Ενημέρωση για τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν προσφύγει σε Β/θμια Συμβούλια κρίσεων και έχει ορισθεί διαφορετική ημερομηνία διαγραφής από το Σώμα.

   Είναι γνωστό ότι, κατά την αποστρατεία του Προσωπικού από την Ελληνική Αστυνομία παρέχεται η δυνατότητα  ένταξής του, με ρητή δήλωσή του, στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας, για δέκα (10) έτη. Μετά από παρέμβαση των αποστράτων, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία επέκτασης κατ΄ αρχάς στα 12 έτη.  Δεν αποκλείεται περαιτέρω επέκταση στα 15 έτη από την αποστρατεία. Καταληκτική ημερομηνία παύσης της σχέσης είναι η 31-12 εκάστοτε έτους από την χρονολογία διαγραφής. Σε περίπτωση επανάκρισης αποστράτων και δικαίωσης από Β/θμια Συμβούλια, τροποποιείται η ημερομηνία διαγραφής τους από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ΧΩΡΙΣ να ενημερώνεται το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας, με αποτέλεσμα να έχει αρνητική επίδραση στα έσοδα του λογαριασμού Αρωγής και στις παροχές οικονομικών ενισχύσεων στους συναδέλφους. Μέλη μας που έχουν αποκατασταθεί διοικητικά για να αρχίσει να υπολογίζεται η δεκαετής παραμονή στο ίδρυμα (σύντομα 12 ετής) από την ημερομηνία διαγραφής μετά την διοικητική αποκατάσταση θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικώς ή στο  e-mail  idryma.eksoxes@astynomia.gr σχετική αίτηση.

  Για όσους η διακοπή της σχέση τους, με το Ίδρυμα είναι η 31-12-2021, θα πρέπει να  αποσταλεί μέχρι μέσα Οκτωβρίου τρέχοντος έτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.