1 Μαρτίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ




-Με βάση το άρθρο 16 του καταστατικού μας , ο Σύνδεσμος υποχρεούται να συγκαλέσει εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση ανά τριετία και μέχρι το τέλος του μηνός Μαρτίου , εκτός και αν ειδικοί λόγοι δεν το επιτρέπουν.

-Επειδή διαρκούν τα απαγορευτικά μέτρα , λόγω της πανδημίας , το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αποφάσισε ομόφωνα , να αναβάλλει την Γενική Συνέλευση γιά την 28 Απριλίου 2022 . Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συνδέσμου , 'οπου δεν υπάρχει περιορισμός και η εκλογική διαδικασία εντός του χώρου των γραφείων , με παρουσία δικηγόρου και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολο.

-Ο Σύνδεσμος έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση των ενεργών μελών του . Όλα τα μέλη μας που είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2021 μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα προβλεπόμενα από το καταστατικό αξιώματα.

-Καλούμε τα μέλη μας να μεριμνήσουν και να παρευρεθούν στην Γενική μας Συνέλευση , αλλά και να θέσουν υποψηφιότητες.

-Τονίζουμε ότι οι αποστρατευθέντες συνάδελφοι που δεν έχουν εγγραφεί στον Σύνδεσμό μας , καθώς και οι διαγραφέντες που επιθυμούν επανεγγραφή μπορούν εφόσον το πράξουν ,να θέσουν υποψηφιότητα ,να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες και στην γενική συνέλευση.

-Θα ακολουθήσει ανακοίνωσητον μήνα Απρίλιο με λεπτομέριες και σύμφωνα με τις προθεσμίες όπως ορίζει το καταστατικό.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                              ΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.