23 Οκτωβρίου 2012

<< Ο ΤΑΡΑΞΙΑΣ>>........

[Εύθυμη αυθεντική αστυνομική ιστορία]
        Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ
         Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ.ε.α.
         Μέλος του Συνδέσμου μας  
Ο Δ/τής της υπηρεσίας κάλεσε τον νεαρό αξ/κό και του έδωσε ένα δακτυλογραφημένο ενυπόγραφο υπόμνημα κατοίκων, οι οποίοι μέσω συνηγόρου το κατέθεσαν στο αρμόδιο αστυν. τμήμα, σε βάρος του Δημητρίου [κατά κόσμο Μήτσου ]-------------- και της Γεωργίας [κατά  κόσμο Γωγώς] ---------. Το υπόμνημα είχε σχέση με προηγούμενες προφορικές διαμαρτυρίες των συγκεκριμένων περιοίκων, σε βάρος των παραπάνω κατονομαζομένων, σχετικά με έντονες και συνεχόμενες διαταράξεις της κοινής ησυχίας τις μεσημβρινές και  νυκτερινές ώρες , κατά την ....ενάσκηση των συζυγικών τους καθηκόντων. Μεταξύ των άλλων το υπόμνημα ανέφερε .<<.........διαταράσσοντας από κοινού, με έξαλλες άναρθρες και έναρθρες ερωτικές κραυγές και αισχρά φρασεολογία μετά βωμολοχιών,  την κοινή ηρεμία και ησυχία των καταγγελλόντων, κατά τον χρόνο τέλεσης ερωτικών πράξεων εντός της οικίας των, του Δημητρίου---------και της Γεωργίας-----, επιφέροντας μεγίστη ανησυχία και σοβαρή ,έως αφόρητη αναστάτωση της καθημερινής γαλήνης και ως εκ τούτου διαβίωσης ......κ.λ.π. κ.λ.π. ....>>. Ο Αξ/κός παρέλαβε από τον Δ/τή του την εν λόγω αναφορά-καταγγελία και κατόπιν τούτου, κάλεσε τους <<καθ ων τα παράπονα>>, για να τους απευθύνει προφορικές και έγγραφες συστάσεις, για την αποκατάσταση της.... ηρεμίας. Πραγματικά την επόμενη ημέρα , παρουσιάσθηκαν ενώπιων του οι κληθέντες, δηλαδή ο Δημήτριος-------[Μήτσος] και η Γεωργία----[Γωγώ].-------. Ο Αξ/κός τους εξήγησε με σαφήνεια τους λόγους της κλήτευσής τους και τους απηύθυνε το ερώτημα αν αποδέχονται τα καταγγελλόμενα εκ μέρους των παραπονούμενων γειτόνων τους και τι έχουν να δηλώσουν. Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Μήτσος .
----Κύριε αξ/κέ. Εγώ εργάζομαι πρωί-απόγευμα και ελεύθερο χρόνο έχω μόνο το μεσημέρι και το βράδυ. Επειδή αγαπάω τη Γωγώ μου, που <<μου την δίνει>> και είμαι και πολύ <<ντούρους>>, αλλά και το Γωγουλίνι μου είναι, -όπως βλέπεις- και πολύ γυναικάρα, κάνουμε έρωτα καθημερινά, μεσημέρι η βράδυ ανάλογα με τα κέφια. Τώρα, αν φωνάζουμε και λίγο παραπάνω στο σπίτι μας, τι να κάνουμε; να βάλουμε φίμωτρο; αφού μας <<βγαίνει>>.
----Ναι Μήτσο, αλλά όπως βλέπεις είναι καλοκαίρι και όπως καταλαβαίνεις, οι φωνές σας ακούγονται δυνατά και οι γείτονές σας δεν μπορούν να ησυχάσουν. Ρε Μήτσο λίγο πιο <<μουγγά>> δεν γίνεται; η τέλος πάντων κλείστε και κανένα ρημαδοπαράθυρο....[Γωγώ]. ---Κυρ αστυνόμε, δεν ξέρω και τι βαθμό έχετε, υποψιάζομαι ποιές έκαναν την καταγγελία, η μία σίγουρα είναι η διπλανή η ξινή η ανέραστη, μαζί με τον άνδρα της εκείνη την <<νούλα>>, η άλλη είναι η χοντρή που έχει να δει χαρά κάποιους αιώνες και εκείνος ο απέναντι ο μπούλης. Έχουν σκάσει από τη ζήλεια τους......Εγώ όμως  φίμωτρο  στο κρεβάτι δεν πρόκειται  να βάλω, θα τις σκάσω όλες τις παλιοκατίνες με την <<βαρβατίλα>> μου. [Μήτσος]. ----Ναι κυρ αστυνόμε, στο περίπτερο όταν πάω να αγοράσω τσιγάρα, ο περιπτεράς μου λέει . << Φόρτσα Μητσάρα, έμπαινε>>, στη δουλειά, οι συνάδελφοί μου λένε <<γεια σου δυνατέ εραστή, γεια σου Μητσάρα οδοστρωτήρα>> και οι φίλοι μου στο τσιπουράδικο με φωνάζουν, << καλώς το καμάρι μας, καλώς τον αντράκλα μας >> και μου αρέσει αστυνόμε. ------Λοιπόν Μήτσο και όπως αλλιώς σε φωνάζουν. Θα πρέπει να τηρείτε τις ώρες κοινής ησυχίας. Εσύ Γωγώ το άκουσες ; -----Ναι, το άκουσα, αλλά στον έρωτα και στον πόλεμο κυρ-αστυνόμε δεν υπάρχουν ωράρια κοινής ησυχίας.....Ο Αξ/κός τους επέστησε την προσοχή γιατί μπορεί να βρεθούν κατηγορούμενοι από τους καταγγέλλοντες, η από την αστυνομία, αν πράγματι συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση.  Ο Μήτσος και η Γωγώ δεν υποσχέθηκαν ότι θα συμμορφωθούν. Αντίθετα η Γωγώ απείλησε.....ότι θα <<βγάλει στη φόρα>> τα .....άπλυτα από τις γειτόνισσές της, σε περίπτωση που τους πάνε στο δικαστήριο.
Για την ιστορία, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το περιπολικό επελήφθη σε επεισόδιο μεταξύ της Γωγώς και μιας γειτόνισσας, με ανταλλαγή <<κοσμητικών>> χαρακτηρισμών, για ....εξωσυζυγικά παραστρατήματα της γειτόνισσας, ως και <<ανταλλαγής εκατέρωθεν τούφας μαλλιών>> ........Το ίδιο δε βράδυ αργά, το περιπολικό ανέλαβε το .....καθήκον να διακόψει τις <<επιδόσεις>> του Μήτσου, κατόπιν καταγγελίας στο [100], των γειτόνων, για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ τους <<έγραψε>> κλήση για διατάραξη προερχόμενη <<από έντονες φωνασκίες και ....βρυχηθμούς !!!, σκανδαλίζοντας και διαταράσσοντας  σε βαθμό ανυπόφορο, την γαλήνη και ησυχία των περιοίκων σε ακτίνα άνω των 100 μέτρων από τη οικία του παραβάτη.....>>
Αναγκαστικά έτσι .....<<επέτασσε το καθήκον>>..... για τους ....ωτακουστές αστυνομικούς του περιπολικού.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.