13 Νοεμβρίου 2012

Ένωση Απόστρατων Αττικής: "Σε κρίση οι θεσμοί και η ομαλότητα"


Μια Νέα Σελίδα στην ζωή μας ανοίγει μετά την υπερψήφιση των μέτρων από την ολομέλεια της Βουλής με στόχο την δημοσιονομική προσαρμογή. Με καθυστέρηση 30 και πλέον χρόνων αντιληφθήκατε ότι τις πολιτικές που ασκήσατε όχι μόνο προκάλεσαν την δυσλειτουργία των θεσμών αλλά δημιούργησαν και τεράστιες κοινωνικές ανισότητες.

Η υπολειτουργία των θεσμών λόγω συχνών και απροκάλυπτων παρεμβάσεων έφεραν την ατιμωρησία, εδραίωσαν την αδιαφορία, ευνόησαν την διαφθορά, παρέλυσαν το κράτος και επήλθε το  σημερινό αποτέλεσμα. Όλοι τώρα σπεύδετε να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας λες και  προέρχεστε από παρθενογένεση.

Ευελπιστούμε, ότι την γενναιότητα και την υπευθυνότητα που επιδείξατε κατά την ψήφιση των μέτρων για το ‘’καλό’’ μας, δεν εξαντλήθηκε και θα συνεχισθεί με την ενίσχυση των θεσμών προκειμένου να παταχθεί η διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, η φοροδιαφυγή, η εισφοροδιαφυγή και η αδιαφορία για να πεισθεί και ο ΛΑΟΣ, ότι δεν είστε ανακόλουθοι για πολλοστή φορά λόγων και έργων και να αποδεχθεί πρόσκαιρα την υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου.

Βασική προϋπόθεση για να συνεχιστεί η ομαλότητα είναι να αποδοθούν και να καταλογιστούν άμεσα πολιτικές, ποινικές και αστικές ευθύνες σε όσους έφτασαν την χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και τον Λαό στην υποτέλεια λόγω ένδειας.

Η ευθύνη αποκλειστικά δική σας. Ευελπιστούμε ότι έχετε διδαχθεί από τα λάθη του μεσοπολέμου και δεν θα τα επαναλάβετε. Οι καταστρεπτικές και ολέθριες συνέπειες της περιόδου εκείνης μας κατατρέχουν ακόμη.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην απαντούν στις προβοκατόρικες ενέργειες μεμονωμένων ατόμων που χρησιμοποιούν κάθε μέσο με απώτερο σκοπό την μετακίνηση της κοινής γνώμης απο τα σοβαρά και μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που δεν επιλύονται και καθημερινά διογκώνονται.

Καλούμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες  όχι μόνο να μην χρησιμοποιούν βία κατά προσώπων και πραγμάτων στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν  για την προάσπιση των εργασιακών, συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους αλλά και να καταγγέλλουν  στις  αρχές φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται .

   Δεν μας χωρίζει τίποτα και μας ενώνουν τα πάντα και κυρίως το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.
                                                                       Για το Δ.Σ
                                   Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
                         Αθανάσιος Ν. Μαγουλάς                                                          Αθανάσιος Σπυράκος
                                                                            
                                                                                            ΠΗΓΗ: bloko gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.