1 Αυγούστου 2013

KATABOΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013.


Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του, ότι στις 5 Αυγούστου 2013, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθεί.....>>
στους δικαιούχους το μέρισμα του Μ.Τ.Σ, καθώς και η οικονομική ενίσχυση του ΕΚΟΕΜΣ, μηνός Ιουλίου 2013 στους δικαιούχους του Στρατού Ξηράς.

8 σχόλια:

  1. ισχύει και για την αστυνομία - πληρωνόμαστε τώρα κάθε μήνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά ισχύει και για την Αστυνομία αγαπητέ συνάδελφε.΄Ηδη 5 Αυγούστου 2013 πληρωθήκαμε το μέρισμα Ιουλίου 2013 [καταβάλλεται δεδουλευμένο πλέον],5 Σεπτεμβρίου 2013 θα καταβληθεί το μέρισμα Αυγούστου 2013 κ.ο.κ.
      Το ΤΕΑΠΑΣΑ [τ.ΕΤΕΧ] καταβάλει κι αυτό το μέρισμα μηνιαίως,αλλά προκαταβολικά.Δλδ 30 Ιουλίου 2013 πληρωθήκαμε το μέρισμα Αυγούστου,30 Αυγούστου,το μέρισμα Σεπτεμβρίου κ.ο.κ.

      Διαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κρατήσεις τελείωσαν αυτό το μήνα και ανάλογα με το ποσό της κράτησης του καθενός,οι συντάξεις ήταν κατά 60,70,80 € κ.ο.κ.αυξημένες,έναντι των προηγουμένων μηνών!!

      Διαγραφή
  3. καλημέρα με το μέρισμα του ετεχ τι γίνεται για εμάς που περιμένουμε να πληρώσουμε - ξεκίνησαν να στέλνουν ειδοποιητήρια - αν όχι πότε επιτέλους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ΄ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω,έχει ξεκινήσει ήδη το ΤΕΑΠΑΣΑ και στέλνει ειδοποιητήρια στους ενδιαφερομένους.Είναι όμως μια χρονοβόρα διαδικασία,καθόσον πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα,έως ότου θεσμοθετηθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ασφάλισης, προκειμένου ο ασφαλισμένος να δικαιούται μέρισμα, με τις αιτήσεις εν τω μεταξύ να έχουν συσσωρευθεί!΄Ηδη ειδοποιητήρια έχουν αποσταλεί στους ενδιαφερομένους από τις αρχές του 2012 και εντεύθεν.Τώρα,εάν τηρείται απόλυτα η ημερολογιακή σειρά της αίτησης του κάθε ενδιαφερομένου,δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω,διότι στην Ελλάδα ζούμε(;)

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2011 ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΙΣΧΟΣ - ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ ? ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ -ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ συνάδελφε,όπως σου ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμά μου,δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και είναι σ΄όλους γνωστά το πως λειτουργεί το παρασκήνιο...Τώρα,εάν έχουν αποσταλεί ειδοποιήσεις από το ΤΕΑΠΑΣΑ και σε δικαιούχους του 2011, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω...Ξέρω όμως από μέλη του Συνδέσμου μας,οι οποίοι απεστρατεύθησαν αρχές του 2012, ότι έχουν λάβει ειδοποιήσεις πληρωμής...Συνάδελφε,κατανοώ την αγωνία και την αγανάκτησή σου,διότι, καίτοι έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια, δεν έχεις πάρει ακόμη το μέρισμά σου! Η ουσία όμως είναι, ότι οι Σύνδεσμοι-Ενώσεις Αποστράτων,μπορεί να έχουν θεσμικό ρόλο,δεν έχουν όμως εξουσία...Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν Σύνδεσμος,είναι να κάνουμε παράσταση στο ΤΕΑΠΑΣΑ και να πιέσουμε να τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα αποστολής ειδοποιητηρίων πληρωμής και να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν σου εγγυώμαι για θετικό αποτέλεσμα...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.