22 Ιουλίου 2014

Επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα του 2012 ζήτησαν οι ένστολοι από τον ΥΠΟΙΚ Γκίκα Χαρδούβελη...


Την επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα του 2012, αλλά και το ακριβές χρονοδιάγραμμα εφαρμογής της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, ζήτησαν οι εκπρόσωποι των ενστόλων από τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, κατά τη μεταξύ τους συνάντηση. 
Παράλληλα τόνισαν - βάσει και της απόφασης του Σ.τ.Ε. - να υπάρξει επιστροφή των αναδρομικών τους για το διάστημα 2012-2014. 
Όπως ανέφεραν, αμέσως μετά από ολιγόλεπτη.....>>
συνάντηση με τον υπουργό, δεν έλαβαν κάποια ουσιαστική απάντηση και ορίστηκε νέα συνάντηση για το πρωί της προσεχούς Δευτέρας, στην οποία θα είναι παρών και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. 
Σύμφωνα, επίσης, με τους εκπροσώπους των ένστολων, πρέπει να υπάρξει άμεση επαναφορά των μισθών και των συντάξεων, ενώ τα αναδρομικά (χωρίς «κούρεμα» στο συνολικό ποσό) μπορούν να δοθούν σε βάθος χρόνου. ΠΗΓΗ:

3 σχόλια:

  1. Παλι συναντηση.Ζητησαν οι δικοι μας απο τον Υπ.Οικονομικων να αποκατασταθουν οι μισθοι και οι συνταξεις των ενστολων,βασει της αμετακλητης,μη μαχητης αποφασης του ΣτΕ.Ζητησαν και οχι απαιτησαν.Και γιατι συναντηθηκαν;Δεν ειναι αυτονοητη και υποχρεωτικη η συμμορφωση της Πολιτειας;Και γιατι δεν ηταν παρων ο Σταικουρα,που ειναι ο καθ υλην αρμοδιος και θα γινει νεα συναντηση την Δευτερα;Εκαναν τα ιδια και στους Δικαστικους;Οχι βεβαια.Ειναι εμφανες πλεον οτι μας εμπαιζουν και καθυστερουν επιτηδες.Και αυτη η απαραδεκτη δηλωση του Υπ.Οικονομικων που ακουσαμε χθες;Οτι την οικονομικη πολιτικη την ασκουν οι πολιτικοι και οχι οι δικαστικες αποφασεις.Βλεπουμε λοιπον την αναλγησια του σνδρος και δια μεσου αυτου της κυβερνησης.Αυτο ελειπε οι πολιτες αυτης της χωρας να παραδιδονται στις ορεξεις των πολιτικων χωρις αντιδραση,παθητικα.Πρεπει αμεσα να περεμβει ο Πρωθυπουργος και να μην αρκειται μονο σε συγχαρητηρια και φιλοφρονησεις προς τους Αστυνομικους.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΕΣ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ.Θα δουμε που θα καταληξει η ιστορια αυτη και τα λεμε,κυριοι; της κυβερνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριοι τα ψεματα τελειωσαν .Αυτό που καταλαβαινω εγω αλλα και ολοι οι αλλοι είναι ένα πραγμα .Από την στιγμη που εχει βγει αποφαση του Ανωτ.Δικαστηριου τελεσιδικη που δικαιωνει ολους τους ενστολους και διατασει αμεσα την αποκατασταση της αδικιας εις βαρος τους ,το Ελληνικο κρατος εχει την υποχρεωση να σεβαστει την αποφαση και να πραξη τα δεοντα.Εξαλλου την αποφαση του Α.Δικαστ. σχετικως με τους δικαστικους την σεβαστικαι και αμεσα στην βουλη ψηφιστικε νομος σχετικως με την αποκατασταση τους.Για τους δικαστικους πως αμεσως ετρεξαν να ψηφισουν το νομο σε λιγες μερες και με εμας εχουν ξεκινησει αυτό το γαιτανακη που κανεις δεν ξερει που θα καταληξει?? Μηπως τους δικαστικους τους φοβούνται για τις μελλοντικες τους αποφασεις μετα το τσουναμη των αγωγων των Ελλήνων εργαζομενων?? Φαινετε ότι ολους εμας μας θεωρουν δεδομενους και αχρηστους για να διεκδικησουν τα δικαιώματα τους.Αναρωτιεμαι κ. συνάδελφοι εκει επανω στην Κατεχακη οπου κατοικοεδρευουν οι ηγήτορες της ΕΛΑΣ δεν τους απασχολουν αυτά τα προβλήματα που απασχολουν ολους αυτους στους οποιους προιστανται??? Σε λιγους μηνες και αυτοι θα είναι συνταξιούχοι και θα υποστουν και οι ιδιοι αυτές τις περικοπες τι είναι αυτό που τους κανει να μην αντιδρουν είναι να απορει κανεις,Δεν γνωριζουν ότι δεν υπαρχει άλλη θεση στο βαθμολογειο και πρωτιμοτερο θα ηταν η αξιοπρεπης αποχωρηση αφου κανουν αγωνα για τους υφισταμενους τους ως ωφειλουν??.Εξαλλου ο ορκος που ειχατε δωσει ελεγε υπακοή στο συνταγμα και τους νομους του κρατους, εσεις που βλέπετε να εφαρμόζεται το συνταγμα και οι νομοι του κρατους σε αυτή την αποφαση ???τι κανετε λοιπον κυριοι??.Κυριοι του επιτελείου καλυτερα ελεγαν καποιοι παλοι αξιωματικοι να περπατάς στο δρομο και να σε χαιρετουν στρατιωτικα ολοι οι αστυνομικοι κανοντας σε να αισθάνεσαι ως εν ενεργεια παρα να περπατάς και να σε φτυνουν και εσυ να προσποιησαι ότι ψιχαλιζει..Ευχομαι ο θεος να σας φωτησει και να πραξεται το σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις δικιο συναδελφε,απολυτο δικιο.Αλλα οι δικαστικοι,η Δικαιοσυνη δηλαδη,προλαβε και εβγαλε την αποφαση για εμας.Αποκλειετε να ειναι σε συνενοηση με την πολιτικη εξουσια.Δεν το πιστευω και δεν θελω να το πιστεψω.Τωρα οσον αφορα την υπακοη στο Συνταγμα της Χωρας μας,απο τη στιγμη που ειναι πλεον κενο γραμμα,δεν υφισταται, δεν απορρεει και υπακοη,αρα και δεν τιθεται θεμα καταπατησης του ορκου τους.Βλεπετε,ειμαστε οι κακοι,οι μπατσοι,τα γουρουνια,οι δολοφονοι.Ανεκαθεν ετσι μας εβλεπαν,τωρα θα μας δουν διαφορετικα;Ασχολουνται με την κεντροδεξια τους,την κεντροαριστερα τους αποκλειστικα και δεν τους ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο ο Ελληνικος λαος,γιατι απλουστατα εχουν απωλεσει προ πολλου την συνειδηση τους,η οποια εχει αλωθει απο τους "καλους" ξενους,τους δηθεν δανειστες μας,τους αλλοθρησκους,τις ξανθοψειρες,τους "ευγενικους",τους "πολιτισμενους",τους "μορφωμενους" Ευρωπαιους.Αυτος ο τοπος εχει δει πολλα δεινα απο αυτους και στο παρελθον και σε ολλες τις ιστορικες περιοδους.Η παρουσα,βεβαιως περιοδος,δεν θα αποτελεσει εξαιρεση.Κουραγιο ομως,στο τελος θα νικησουμε,θα δικαιωθουμε και πολυ συντομα μαλιστα.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.