.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

23 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Σ.τ.Ε...

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν ΩΣ Η

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 
Επειδή την τελευταία περίοδο κυκλοφορούν πολλές φήμες και διαδόσεις για τις δικαστικές διεκδικήσεις, λόγω και των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. που μας δικαίωσαν, ένεκεν των αντισυνταγματικών μειώσεων στις συντάξιμες αποδοχές μας, συνεπεία του Ν.4093/2012, αλλά και για τις ενδεχόμενες παραγραφές, σας γνωρίζουμε προς ενημέρωσή σας, τα κάτωθι: 
1). Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε., οι βρισκόμενοι στην κατάσταση της ενέργειας θα πρέπει να εγείρουν αγωγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και οι συνταξιούχοι – απόστρατοι στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την ικανοποίηση των αξιώσεών τους, επικαλούμενοι την αντισυνταγματικότητα της επίμαχης υπουργικής απόφασης, αλλά και το παράνομο της νομοθέτησης του Ν.4093 2012......>>
Ο χρόνος παραγραφής για την έγερση των αγωγών είναι διετής και άρχεται από την ημερομηνία που η απαίτηση είναι γεγενημένη και δικαστικά επιδίωξη, οι δε τόκοι επιδικίας, 6% αρχίζουν από την κατάθεση και επίδοση της αγωγής. 
2). Σύμφωνα με το Δημόσιο Λογιστικό και από το συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 90 (παρ. 2) και 91 του Ν. 2362/1995, συνάγεται ότι ως αφετηρία του χρόνου παραγραφής της αξίωσης για απόδοση των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών ορίζεται η καταβολή αυτών, ως συνιστώσα, κατά το συνήθως συμβαίνον, το γεγονός από το οποίο γεννάται η σχετική αξίωση. 
3). Για το θέμα της παραγραφής της απαίτησης, ενόψει κατάθεσης αγωγής, να ληφθούν υπόψη και τα παρακάτω: 
Με την από 22/01/2012 Πράξη, κατόπιν εγγράφου του Γ.Λ.Κ./Δ/νση Στρατιωτικών Συντάξεων, αναπροσαρμόστηκε η σύνταξή του κάθε αποστράτου ξεχωριστά, κατ’ εφαρμογήν του Ν.4093/12, σε συνδυασμό με το άρθρο 34 του Π.Δ. 169/2007. Κατά της ανωτέρω πράξης υπήρχε η δυνατότητα άσκησης ατομικής έφεσης ως όριζε το ανωτέρω έγγραφο του Γ.Λ.Κ., ενώπιον του ΙΙΙ Τμήματος του ΕΣ εντός 60 ημερών από την κοινοποίησή της (άρθρο 68 παρ.8 και 110 παρ.16 του Ν.4055/2012). 
Η κοινοποίηση της πράξης, σύμφωνα με την ειδική σημείωση στο τέλος του σχετικού εγγράφου: «θεωρείται ότι έγινε την εξηκοστή μέρα από την ημερομηνία αποστολής του». Δηλ. η κοινοποίηση έγινε, 22/01/2013 (ημερομηνία σύνταξης του εγγράφου) συν 60 μέρες =23/03/2013. Άποψη της Ομοσπονδίας μας, αλλά και του Νομικού Εκπροσώπου της ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα, Δικηγόρου Αθηνών,τηλ.6976809100, είναι ότι από την 23/03/2013 και μετά αρχίζουν να τρέχουν όλες οι προθεσμίες παραγραφής, τόσον της έφεσης (60 ημερών) όσον και του αυτοτελούς δικαιώματος άσκησης της αγωγής (διετής) ενώπιον του ΙΙΙ τμήματος του Ε. Σ., δηλ. ως ημερομηνία έναρξης παραγραφής της απαίτησης θεωρείται η 23-03-2013 (Θεωρουμένη ημέρα κοινοποίησης της πράξης αναπροσαρμογής του Γ.Λ.Κ) και λήξη της η 22-03-2015 και όχι νωρίτερα. Επιπλέον σύμφωνα με “δημοφιλή” άποψη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η απαίτηση μας παραγράφεται την 01/08/2012, όμως εκείνη την ημερομηνία ούτε ο καν ο νόμος 4093/2012(ΦΕΚ 222/12-11-2012) δεν είχε νομοθετηθεί, ούτε η πράξη αναπροσαρμογής της σύνταξης μας εκδοθεί (22-01-2013),επίσης σύμφωνα με άλλη άποψη ότι άρχεται η παραγραφή με την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης του Σ.τ.Ε. δηλ. την 16/06/2014 και λήγει την 15/06/2016, ούτε και αυτό ευσταθεί αφού αυτό είναι ένα εντελώς τυχαίο γεγονός, επιπλέον δε θα μπορούσε και να μην είχε καν συμβεί, εάν δεν είχε κατατεθεί αίτηση ακύρωσης, από κάποιες ενώσεις αποστράτων. ΠΗΓΗ:

5 σχόλια:

 1. Τον Απριλιο του 2013,καναμε προσφυγη,μεσω δικηγορου,για τη μειωση της συνταξης και τα αναδρομικα.Τι πρεπει επιπλεον να κανουμε,κ.Αποστολε;Φθανουμε,οποτε στο συμπερασμα πως ολες αυτες οι συναντησεις επι συναντησεωμ,ενα σκοπο εχουν μονο.Να παραγραφουν οι απαιτησεις μας η εστω να περιοριστουν.ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.Γιατι αυτοι της κυβερνησης δεν παιζονται.Ειναι κοινοι ψευτες κα κλεφτες.Μερα και νυκτα δουλευουν και συνομωτουν εις βαρος μας.Κατι το τοσο ελεεινο και αθλιο.Εγω προσωπικα δεν μπορω να τους παρακολουθησω αλλο.Εχασα πασα ιδεα.Και να φανταστειτε,κ.Αποστολε,πως ξαναψηφισα τον Σαμαρα,τρομαρα μου.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.Αυτο αισθανομαι γι αυτον τον ανθρωπο και πολιτικο.Ειναι η ακριβης αποδοση της ερμηνειας της λεξης ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aγαπητέ συνάδελφε,κατανοώ απόλυτα την αγανάκτησή σου,καθότι είναι το συναίσθημα που διακατέχει όλους τους Αποστράτους!!΄Αν αναλογισθούμε τις ατελείωτες ώρες που έχουμε αφιερώσει για την Υπηρεσία,με κίνδυνο της ζωής μας πολλές φορές,πράγματι η αγανάκτηση ξεχειλίζει και μετατρέπεται σε οργή!! Είμαστε η μόνη κατηγορία Δημοσίων Υπαλλήλων που υπέστη διπλές μειώσεις,τόσο στη σύνταξη,όσο και στα Ταμεία!! Και για το ευχαριστώ η πολιτεία μας ανταμείβει κατάλληλα!! Σχετικά με το ερώτημά σου,εφόσον έχεις προσφύγει δικαστικά δεν χρειάζεται να προβείς σε καμιά απολύτως ενέργεια.Εγώ προσωπικά,όπως και πολλοί συνάδελφοι,δεν έκανα προσφυγή... Αυτό σημαίνει στην πράξη, ότι άν η κυβέρνηση αποφασίσει για Δημοσιονομικούς λόγους να ικανοποιήσει τα αιτήματα όσων έχουν κάνει προσφυγή,τότε ΜΟΝΟ σ΄αυτούς θα δοθούν τα αναδρομικά από το 2012. Στους υπολοίπους θα επανέλθει η σύνταξη στα επίπεδα προ του 2012...Οψόμεθα...

   Διαγραφή
 2. Ναι κ. Αποστολε,αλλα η αποφαση αφορα ολους τους συναδελφους.Θα ειναι αισχρο και αδικο,εστω για δημοσιονομικους λογους,να δοθουν τα αναδρομικα μονο σε αυτους που εκαναν προσφυγη.Επιπλεον νομιζω πως αυτοι οι συναδελφοι που δεν εκαναν προσφυγη,πρεπει να κανουν εστω μια αιτηση προς το ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,για μη παραγραφη των αναδρομικων,για καλο και κακο και οταν χρειαστει να κανουν και αυτοι προσφυγη για διεκδικηση των αναδρομικων.Εχουμε μπει,κ.Αποστολε,σε ενα φαυλο κυκλο νομικιστικων τερτιπιων που τον χρησιμοποιει η πολιτικη εξουσια,ωστε να μας αδικησει και παλι.Πρεπει λοιπον οι οργανωσεις των Αποστρατων να ειναι σε εγρηγορση και να ενημερωνουν εγκυρα,εγκαιρα και αμεσα τους συναδελφους.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν διαφωνήσω για το αυτονόητο αγαπητέ συνάδελφε!!
   Και βέβαια πρέπει να δοθούν τα αναδρομικά σ΄όλους τους αποστράτους...' Αλίμονο...΄Οσον αφορά την αίτηση για την παραγραφή,η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας και συγκεκριμένα στην παράγραφο "1" είναι σαφής και δεν χωρά καμιά παρερμηνεία.
   " 1). Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε., οι βρισκόμενοι στην κατάσταση της ενέργειας θα πρέπει να εγείρουν αγωγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και οι συνταξιούχοι – απόστρατοι στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την ικανοποίηση των αξιώσεών τους, επικαλούμενοι την αντισυνταγματικότητα της επίμαχης υπουργικής απόφασης, αλλά και το παράνομο της νομοθέτησης του Ν.4093 2012. Ο χρόνος παραγραφής για την έγερση των αγωγών είναι διετής και άρχεται από την ημερομηνία που η απαίτηση είναι γεγενημένη και δικαστικά επιδίωξη, οι δε τόκοι επιδικίας, 6% αρχίζουν από την κατάθεση και επίδοση της αγωγής".Σωστά επισημαίνεις ότι έχουμε μπεί σ΄ένα φαύλο κύκλο!! Το θέμα είναι στο τέλος να δούμε φώς στο τούνελ!!

   Διαγραφή
 3. Κυριοι θελετε να σας το ξαναγραψω?? Ε λοιπον δεν προκειται να παρουμε μια. Και αν μας δωσουν θα είναι ψίχουλα τα οποια θα μας τα παρουν διπλα με την εφορια. Λοιπον ο μονος τροπος αντιδρασης είναι δυναμικες κινητοποιήσεις τις οποιες να τις αισθανθουν στο πετσι τους,δηλαδη ουδεις από την φρουρα τους να δεχθεί να ξανασυνοδευσει πολιτικο οποιασδηποτε βαθμιδας,τοτε θα δειτε πως σφιγγουν οι κ@λοι.Οσω δε για τους μαχημους να μην υποβαλει κανεις μηνυση σε πολιτη η κοψει κληση για τουλάχιστον τρεις μηνες.Τοτε θα δειτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.